fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hakkaten arımaya inanıyormuşsun. ben inanmıyorum ama bir güç var biliyorum. o da galiba kokulu arımaya silgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bence ikiside tırsak bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kanseroje onlar. çok koklama burnun düşer. sonra foto moto koyamazsın buralara.. yazık olur. diyor ve ekliyorum.. bu foto da burnun olmasa ne kötü olurdu değil mi? işte bunun için burnunuzu karıştırmayın çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopia canım patim , biricik ameliyat sonrası evine tıkılmış aranıyor olan internetlim. ilk öncelikle söylemek istediklerimi gayet 2 cümlede söylemek isterdim ama ya bu bana ya da pati ahlakına yakışmaz. Kısacası ban yemeye de değmez. ama şuan düşündüklerimi sana gayet gittiğin herhangi bi doktorda reçete olarak verebilir. 6-7 yaşında öğrendim davasına da hiç girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fede said: hakkaten arımaya inanıyormuşsun. ben inanmıyorum ama bir güç var biliyorum. o da galiba kokulu arımaya silgisi pembe ve o yeşile benzeyen renk olanları, birisi melek birisi şeytan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 pitırı petreğlli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o fotoda burun zaten yeterince içine çökmüş gözüküyü. arımaya korusun ya. düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hala aranıyor diyor. sen belanı aranıyorsun bence siego velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 büzük yemedi demioda pati ahlakı dio ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 he ya belamı arıyorum. atın ölümü arpadan olsun. vur bana aranan kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lidriel said: büzük yemedi demioda pati ahlakı dio ahahha Abi pazar eki gibisin be. Bi izlettirmedi adam tartışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 olm 2 tarafada msnden gaz veriyorum. çatır çatır cehennemde yanıcam çastis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lidriel said: büzük yemedi demioda pati ahlakı dio ahahha ama güzel bi ara gazıydı. hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Olm gelmeyin şu sheitan boi un gazına, öpüşün barışın. Ne dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi lütfen , lidriel lütfen. reçeteyi yazmak istemiyorum foruma. daha yeni çıktım içerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kitana said: he ya belamı arıyorum. atın ölümü arpadan olsun. vur bana aranan kız. ya yürü git elizabetle uğraş sen kitana. senle daha fazla tartışacak tek kız figürü odur herhalde (kız figürü derken senin için kibarlık ediyorum tabii). ikiye ayrılsan da sana burada ya da başka yerde cevap vermeyeceğim. bsg bb. takık gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahah çok pis gider dönüo heyecanla izlemekteyim. heyecanla. hell yecanla. hell yeah canla. hell yeah can'la. napıyorum olm ben? can'la hell yeah bu gün ihtar saatinde sepak tv de. iyice sıkıldım lan ben demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 millet kavganızı izlemekten dotaya girmiyor be. dotayagelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tam bir hayvanım yannız ona kanaat getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 anaaaa, büyük drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yaw hayvan ve kanaat deyince aklıma geldi.. kanatçıdan şöle kanat istesek de hayvan gibi yesek ha! nasıl olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopia sağol ama get-laid problemlerim olsaydı öncelikle foruma koyduğun fotolarına şimdiden bazı yavşama söz öbekleri yazardım. ha senin problemine gelirsek. sana da artık zenci arkadaşlarımızdan birisi yardımcı olursa hem forum için hem benim ama en çok senin için en iyisi olur. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ban him (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopia said: velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ad hominem, bal hominem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar