burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Marl0_on said: Kediler pisdir, tırmaklarlar, ısırırlar, tüyleri boğazınıza kaçar, ölürseniz cesedinizi yerler, sevmeyin şu hayvanları. kimileri şirin görünüyor olabilirler, ama sadece görüntüde iyiler. seni keserim çocuk. LAFINI BİL DE KONUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kedi sux. kpek in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ne kedisi ne kuşu, bulaşık varmı lan! en zor kirlerin bile icabına bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 orda ne var da ne yıkıyosun ki. gel bizim eve bulaşık gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Vermiyelim hacı. Yersin sen o bulaşıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Baluu said: O zmn çok seksisiz pozlarımdan bir tane patlatayım. sadIDSGDSIJıaejfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 burtonesk said: Marl0_on said: Kediler pisdir, tırmaklarlar, ısırırlar, tüyleri boğazınıza kaçar, ölürseniz cesedinizi yerler, sevmeyin şu hayvanları. kimileri şirin görünüyor olabilirler, ama sadece görüntüde iyiler. seni keserim çocuk. LAFINI BİL DE KONUŞ.KES HADİ LAN, KES. HA? LAFA GELİNCE BİK BİK ÖTMEYİ BİLİYORSUN, AMA İCRAATA GELİNCE, YOK. HADİSENE. HADİ. HA? HADİ LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede said: orda ne var da ne yıkıyosun ki. gel bizim eve bulaşık gör ordaki lavabo ağzına kadar doluydu ki yanlarda kinler vardı, iş bittikten sonra çekildi foto. 4 günlük bulaşık bitti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hadi lan olm seksi demişsin de değil ya. ama eğlenceli foto olmuş abi evde 5 haftalık bulaşık olduğunu biliyorum ben. yerde filan vardı böyle. çok pisiz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 "HöeEÖR?" bakışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Marl0_on said: burtonesk said: Marl0_on said: Kediler pisdir, tırmaklarlar, ısırırlar, tüyleri boğazınıza kaçar, ölürseniz cesedinizi yerler, sevmeyin şu hayvanları. kimileri şirin görünüyor olabilirler, ama sadece görüntüde iyiler. seni keserim çocuk. LAFINI BİL DE KONUŞ.KES HADİ LAN, KES. HA? LAFA GELİNCE BİK BİK ÖTMEYİ BİLİYORSUN, AMA İCRAATA GELİNCE, YOK. HADİSENE. HADİ. HA? HADİ LAN. ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ahaha kaşa rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 cd şu tiple kız bulabiliyomusun abi. aynı tip bende de var bulamıyorum da ben. tipte mi acaba sorun yoksa direk bende mi diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 of fede aHSADSUHfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede said: cd şu tiple kız bulabiliyomusun abi. aynı tip bende de var bulamıyorum da ben. tipte mi acaba sorun yoksa direk bende mi diye soruyorum Bi ara albümde senin fotoğraflara baka baka sana benzemiştim zaten hatta öyle de bi fotoğrafım var aha bak: Kafam nası öyle çıkmış hiç bilmiyorum Yani bana benziyomuş gibi gelmişti ilk gördüğümde... hatta sana bi peter peterelli modeli yapmışlardı onun gibi...öp beni fede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 mucx. oha aynı adammı lan bunlar. nası değiştin abi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kortizon rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 geçmiş olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sağol bebek fotoğrafların olmasa iyileşemezdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gachayım. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Önemli olan sen değilsin zaten fotoğrafların(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha adeta bir sanatçı gibi, bir figür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bilgisayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar