Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nasıl bu kadar büyük bir olay oluyor alkol ? 13 yaşında kendini karizmatik zanneden veletler gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İzmir Yarış Pisti, Tubitak Formula G Yarışı 1. lik (ve 2.lik) ödülü İTÜ Güneş Arabası Ekibi'nin. Fotodaki 2. araba elimdeki 1.lik kupası. 31 Ağustos Pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 westcoast nigga cons & kitana respect fellaz' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: nasıl bu kadar büyük bir olay oluyor alkol ? 13 yaşında kendini karizmatik zanneden veletler gibisiniz kim nesini büyüttü ki anlamadım ? keyfimden koydum sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bence hakikaten ciddi sorunları, eziklikleri ve kompleksleri var böylelerinin. Adabı vardır arkadaşım içeceksen adam gibi içersin kalkarsın. Bu ne lan böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yahu sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sanki laf attı sarhoş olup ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilader nedir senin bu alkolle derdin. boş şişeylemi vurdular kafana. her yerde görüyorum, niye içiyorsun, niye içenlerin yanında bulunuyorsun, milleti alkole yakıştırmalar/yakıştırmamalar. çözemedim seni dayıoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 meğersem giovanni babanmış sly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahlak polisi internette! o diil de kaynamasın sesu said: buyrun efenim vapurdan kareler takdir ettim ii çekilmiş güzel çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 saman ye sly-one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sly-One said: Yahu sanane? Giovanni said: saman ye sly-one ZOMG!!! zaman makinesi gibi adamsın giovanni, ne diyeceğimi bilemedim bi an^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 NİYE İÇİON ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Patibeurre said: bilader nedir senin bu alkolle derdin. boş şişeylemi vurdular kafana. her yerde görüyorum, niye içiyorsun, niye içenlerin yanında bulunuyorsun, milleti alkole yakıştırmalar/yakıştırmamalar. çözemedim seni dayıoğlu. Alkolle derdim yok emmioğlu Alkol sisesinin fotografini cekip BAQIN ALQOL BİLE İÇEYOM !!!! GEÇEN ALKOL İÇTİM gençleriyle ilgili fikrimi söyledim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hahahah resmen saman ye yi okudum ve anlamadan geçtim, herhalde birisi samanla ilgili bişey konuştu falna die. sananeye karşılık olarak söleyebilecei ihtimalini bile düşünmemiştim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bira içmeyin abi adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bira ne ya, biz Ramazan'da viski içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 arkadaş 2 de gidiyor heralde, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bence kokain çekerken resim koyun 100lük banknottan. Daha cool olunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Le_Negociant said: Bira ne ya, biz Ramazan'da viski içiyoruz. işte işi bilen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eurodan çekmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: Bence hakikaten ciddi sorunları, eziklikleri ve kompleksleri var böylelerinin. Adabı vardır arkadaşım içeceksen adam gibi içersin kalkarsın. Bu ne lan böyle ? güldüm diğer postlara da güldüm ama buna da güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: saman ye sly-one WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar