Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nasıl bu kadar büyük bir olay oluyor alkol ? 13 yaşında kendini karizmatik zanneden veletler gibisiniz
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İzmir Yarış Pisti, Tubitak Formula G Yarışı 1. lik (ve 2.lik) ödülü İTÜ Güneş Arabası Ekibi'nin. Fotodaki 2. araba elimdeki 1.lik kupası. 31 Ağustos Pazar
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 westcoast nigga cons & kitana respect fellaz'
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: nasıl bu kadar büyük bir olay oluyor alkol ? 13 yaşında kendini karizmatik zanneden veletler gibisiniz kim nesini büyüttü ki anlamadım ? keyfimden koydum sana ne?
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bence hakikaten ciddi sorunları, eziklikleri ve kompleksleri var böylelerinin. Adabı vardır arkadaşım içeceksen adam gibi içersin kalkarsın. Bu ne lan böyle ?
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilader nedir senin bu alkolle derdin. boş şişeylemi vurdular kafana. her yerde görüyorum, niye içiyorsun, niye içenlerin yanında bulunuyorsun, milleti alkole yakıştırmalar/yakıştırmamalar. çözemedim seni dayıoğlu.
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahlak polisi internette! o diil de kaynamasın sesu said: buyrun efenim vapurdan kareler takdir ettim ii çekilmiş güzel çıkmış
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sly-One said: Yahu sanane? Giovanni said: saman ye sly-one ZOMG!!! zaman makinesi gibi adamsın giovanni, ne diyeceğimi bilemedim bi an^^
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Patibeurre said: bilader nedir senin bu alkolle derdin. boş şişeylemi vurdular kafana. her yerde görüyorum, niye içiyorsun, niye içenlerin yanında bulunuyorsun, milleti alkole yakıştırmalar/yakıştırmamalar. çözemedim seni dayıoğlu. Alkolle derdim yok emmioğlu Alkol sisesinin fotografini cekip BAQIN ALQOL BİLE İÇEYOM !!!! GEÇEN ALKOL İÇTİM gençleriyle ilgili fikrimi söyledim sadece
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hahahah resmen saman ye yi okudum ve anlamadan geçtim, herhalde birisi samanla ilgili bişey konuştu falna die. sananeye karşılık olarak söleyebilecei ihtimalini bile düşünmemiştim,
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bira ne ya, biz Ramazan'da viski içiyoruz.
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bence kokain çekerken resim koyun 100lük banknottan. Daha cool olunamaz.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Le_Negociant said: Bira ne ya, biz Ramazan'da viski içiyoruz. işte işi bilen biri.
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: Bence hakikaten ciddi sorunları, eziklikleri ve kompleksleri var böylelerinin. Adabı vardır arkadaşım içeceksen adam gibi içersin kalkarsın. Bu ne lan böyle ? güldüm diğer postlara da güldüm ama buna da güldüm.
Öne çıkan mesajlar