shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nutella yerim said: shuTdoWnX said: ya abi hiç anlamam okula giden insanlar hariç bazı insanmlar sırt cantası taşırlar içine ne koyuyolar laan! yatak yemek malzemesi el feneri radyo pijama condom falanmı ne yani bi de dize dize yazmıssın kafiye mi yapmaya calıstın yoksa amac yalnızca vurgumuydu herşey bumuydu yoksa sadece gitmek veya kalmakmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 veya aşkmı gurur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aşk mı para mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 edit : kanserle alakalıymış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adam için para falan değil, bayağı bayağı karpuzlarmış önemli olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 karpuzseven said: edit : kanserle alakalıymış pardon şimdi ben dicektm cok büytük ayıp yapıyosun diye dsf s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -alatariel- said: aquila said: saclar sari olmus galiba gene? evet şeker.ama peder bey begenmedi.degişecek yakındır. yaa bu pederlerin sarı saça alerjisi var sanırım.benimki de aynı. ama bence kıskançlıktan ibaret,dikkat çekio die dayanamıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 süper tespit +rep. benimki itiraf etti zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 arada olan bizim saçlara oluo tabe orası kimin umrunda (kadınalr gününe döndü yannız,kısır alırmısın şekerim?) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben yerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ANEEEEEEEEEEEEĞĞ BİTTTTTTTTTTTTİİİİİİİİĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 benim tiramusumdan da alın ciciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 karnım acıktı =( cive var ona az ekmek baniyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 That's me in the corner , that's me in the spot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yalnız söylemedi demeyin çok bomba şarkı olucak bu aşk beni yorar şimdi konserde boru gibi ama albüm kaydında kadife gibi yaparlar onun sesini ben parçayı çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nereye daha karpuzu keseceydik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -alatariel- said: benim tiramusumdan da alın ciciler. biz yurdum kadınıyız şekerim..altın günü yapar;kek,kısır ,börek ve bilimum hamur işi yer oturduğumuz yerde şişeriz.anlamayız ööle tiramisu falan gavur işlerinden.. şukufe hanımın kalburabastısı da pek bi güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 23.32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cerebralis de foto koysun şenlensin buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 http://www.tachistyle.com/images/fotograflar/live_products/borekchi-zeytinyagli-yaprak-sarma-yakin-plan.jpg Edit : Bir de İzmir insanı zeytinyağlı yaprak sarmasını serçe parmağı kadar yapıyor. Fail! Böyle olur iki üç lokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben bi çay daha alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -alatariel- said: cerebralis de foto koysun şenlensin buralar. niyemiş oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 randy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben hiç görmedim onu o sebepten spud! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sayfaları kurcala biraz bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar