fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ginaly said: ben yütoptan daha güzelim ): evet bebeyim. çok cilveleştik bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rainfall, kimsin olm sen hay allam. ayrıca kermitim nejatım, msnde yazsan yazmasan gönlümün kelebeğisin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fede said: geç kaldım. ayna fotoğrafı muhabbeti dönmüş lex yardırmışsın aferin. irin de bana benzemiyor. kendi stili var. ehah ben kabullenmıstım oysa kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ginaly said: saçmalama ekle lütfen, [email protected]ewt aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia çabuk cevap ver bu arkadaş çok delikanlı ters geleblir arkdaşa durumu izah etmek zorunda kalırsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia said: rainfall, kimsin olm sen hay allam. ayrıca kermitim nejatım, msnde yazsan yazmasan gönlümün kelebeğisin <3 KAZANDIM DAĞILIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kermit said: utopia said: rainfall, kimsin olm sen hay allam. ayrıca kermitim nejatım, msnde yazsan yazmasan gönlümün kelebeğisin <3 KAZANDIM DAĞILIN LANtebrıkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bi kızı bin kişi ister bi kişi alır gökalp, ben sana yazıyorum o hala msn diyor ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bir güzeli bin kişi ister bir kişi alır olacak o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia said: bi kızı bin kişi ister bi kişi alır gökalp, ben sana yazıyorum o hala msn diyor ya:/ nası isteyeceğini bilmek mesele. ben çok aşamalardan geçtim seni kazanabilmek için. smiley yapmakla olmaz bu işler... delikanlı olmaklada olmaz jsdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia said: rainfall, kimsin olm sen hay allam. ayrıca kermitim nejatım, msnde yazsan yazmasan gönlümün kelebeğisin <3userım sana om da atmadım . geyık yapıyodum zaten artık atcagımıda sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ömründe karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, çeker vururum seni. vururum ve dönüp arkama bile bakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bakmam bile değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bu gece burası amma hareketli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 noluyo lan tik başladı yine of cipram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 oha öyleydi galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 irin said: fede said: irin de bana benzemiyor. kendi stili var. ehah ben kabullenmıstım oysa kı yok yani senin stilin sana benim ki bana demek istedim. kötü bişey demedim. stilin de güzel beyendim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fede said: irin said: fede said: irin de bana benzemiyor. kendi stili var. ehah ben kabullenmıstım oysa kı yok yani senin stilin sana benim ki bana demek istedim. leküm diniküm veliyedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nese beyler bayanlar son kes forum un garbage kısmını kullancam sanırım yeterınce dıslandıgımı fark ettım sıze ıı eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bi ben atmamışım msn imi.Bende attım öm den.İlgilenirsen bakıver. Şaka len şaka atmadım msn falan.Kolaymı benim gibi yakışıklı çocuğu alıcak kız olmak.Biraz üsteliyicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rainfall said: utopia said: rainfall, kimsin olm sen hay allam. ayrıca kermitim nejatım, msnde yazsan yazmasan gönlümün kelebeğisin <3userım sana om da atmadım . geyık yapıyodum zaten artık atcagımıda sanmıyorum :) halbuki içten içe heyecanla f5ledim belki öm görürüm diye senden:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia said: rainfall said: utopia said: rainfall, kimsin olm sen hay allam. ayrıca kermitim nejatım, msnde yazsan yazmasan gönlümün kelebeğisin <3userım sana om da atmadım . geyık yapıyodum zaten artık atcagımıda sanmıyorum :) halbuki içten içe heyecanla f5ledim belki öm görürüm diye senden:/yok agzım yandı bı kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 almıyım msn ıde kapattım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 o kadar smiley varken açık mı senin msn hala? dünya barışı için belediye mühürlesin be hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 biz kızlar hemen msn vermeyiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar