0ne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 irin said: burtonesk said: irin said: kapısırım senle ferrero benim de çıplakken üstüme böyle bişey giyip poz vermek gibi bi fantezim yok değil. yok ona gomlek lazım ırı karelı gomlek oduncu gomlegı..off burtonesk konusturuorsun benı bebeyıms Gözlerde kapalı olmıyıcak. "Her açıdan güzelim,kahretsin" bakışı atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tabi canım rakılarla geliriz ne demek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 lexius um öm ye baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Birisi ayna fotoğrafı demiş fayansa yaslanıp çektim hemen, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 urmesque said: ayna fotosu sdsaf pogodi said: pis ayna hem de demet rujun o benim sürdüğüm mü? =) bunlar ne lan bende koyarım hem ayna fotosu böyle olur. ayna temiz olur ayna fotosu banyoda çekilir , şohpen de gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 lexius un ayna resmine hasta oldum. ayna fotolarını profeşınıl makinaya çekip kıskandırıyorlar adamı. nedir bu ya. çeksenize adam gibi eyçpi ile. burtonesk said: roket adam cillop gibi çocuk. böyle güzel bayanlar iltifat edince extra bi mutlu oluyorum yaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dostum biz antalyalılar olarak GÜNISI kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Benimki daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 pogodi said: dostum biz antalyalılar olarak GÜNISI kullanıyoruz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 forumu bbg evine döndermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aman göle girmeyin içine çekiyor. tehlikeli sular bunlar. sanırım denizlerde yüzmek daha güvenli. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Cons said: forumu bbg evine döndermeyin. off bütün monitör karpuz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bi aynalı fotom yok ya ona yanarım!! :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 cerebralis said: bi aynalı fotom yok ya ona yanarım!! :)o bizde ayna bilem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Aynalı tahir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 offf ne çağrışım ama>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aha ben.. aynalı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kolunda yumurta var lambalar da memcük gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 noluo lan herkes almış bi makina bulmuş bi ayna !!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aga hammer curl yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 pogodi said: kolunda yumurta var lambalar da memcük gibi aahahah gözlük neden orda bide? sinirimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bi nikonum olucaktı şimdi, ben de vizörü gözüme dayayacaktım, yüzüm gözükmeyecekti, gizemli bi hava yaratacaktım, kızlar hasta olacaktı. telefonla çekilmiş bi tane var da koymiym onu, hiç hoş durmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 olm mtv de satisfaction var koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ohoooo iki saat sahile çay içmeye indim neler dönmüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar