Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 satan için terlerim ÇOK SICAK LAN!13!!12312 EDİT: oha yanlışlıkla satan yazmışm lan tırstım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aynen ben de sıcaktan bunaldım, sanki babamın forumuymuş gibi her posta laf yetiştiriyom, belki bi muhabbeti ateşleriz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bak satan diyorum hiç kaale almıyosun beni küserim..=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gördüm çiçeğim ama editlemeye üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 lav mi tendır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sorsalar niye yatağa gitmiyorsun diye, derim ki, yemek yemeye üşeniyorum. yeniden kilo almaya çabalıyorum, günde üç öğün yemem lazım, ilkini öğlen üçte, ikincisini 22de yiyorum. bi öğün yemem lazım yatmadan önce, ama ne yiycem? dolapta makarna var ısıtmaya üşenirim. en iyisi kaşar ekmek kepçap mayonez yapayım hem dengesiz de beslenmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ohou millet kilo almaya çalışıyo ya... Bayat ekmek varsa ortadan yar ikiye uzunlamasına kalsın, yani dikine yar sonra üstüne ne varsa döşer..yağ felan sür..fırına sür ızgara hedesinde pişir bi 15dk süper oliy ev yapımı pizza...zamanında paticikte title verdilerdi bana sosisli sucuklu ekmek diye zuhah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oha bende kasar ekmek ketcap mayonez yapcam lan varsa tabi tum matler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cd- said: satan için terlerim ÇOK SICAK LAN!13!!12312 EDİT: oha yanlışlıkla satan yazmışm lan tırstım... yakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sosis salam wasa evde ekmek arası bi kat kasar sora bi kat salam sora bi kat sucuk sosis falan sora bi kat salam daa sora bi kat daa kasar sora ekmegi kapa fırın olsun microdalga olsun bas sıcagı ekmege offfff.yemem yanında yatarım..yok yerim oyle yatarım yanımda degil icimöde yatsın istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 işte dedim ben kendim yanarım... ama yardımcı olanları geri çevirmem. ya bakın işte öyle çakma pizza yapın boşverin salamı felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oha dolapta brokoli salatası var. yerim. brokoli de yıllar yılı burjuva sebzesi muamelesi gördü, sonra sabah programlarındaki diyetisyenler "çok faydalı çok faydalı" diye pompaladı, şimdi kilosu bi lira bile değil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bol bol limon sık o zaman güzel olur öyle hatta baharat felan da edilir lan ona evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Brokoli yi sarımsakla beraber kızart üstüne nar ekşisi koy.Güzel olur o da.Haşlanmışsa bile olur eğer çok haşlamadıysanız.Ha püre oluyorsa yapma gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kepçaplı mayonezli ekmeemin yanında yiycem. brokoliyle kilo mu alınır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o ibrahim tatlisesin eski zaman sac modeli olan kisi sly mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o zamana göre baya kilo almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 haha ta kendisi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 en solda ki mi oluyor kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 eet. biri before after yapsin. sly sarap gibi kadinsin yillar seni guzellestirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nası ya, sly zenci değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o zamanlar basket oynardık atletiktiktık potayı çekerdik şimdi amerikan futbolu oynuo-ben onu da yapmıorum:)- ayıptır sölemesi ayı cinsine geçiş yaptı hafif de tonton bi suratı var böle xD hatta bu aralar mutemadiyen gülen bi surat aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fizban abimiz de çok yakışıklı çıkmış o fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar