burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 one, kulakların asimetrik ve ben bu yüzden çok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 araba, uçak. hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 burtonesk said: one, kulakların asimetrik ve ben bu yüzden çok korktum. Olabilir,Allah vergisi.Ben bi rahatsızlık duymuyorum,o yüzden çok da tın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ameliyat ol diye söylemedim zaten, durumumu belirttim sadece=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dori şansına küs, thedevourer kız imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masquerade said: dori şansına küs, thedevourer kız imiş. Kız kıza gezerler işte.Bide üstüne 4 yüz den "Kız kıza gezelim bu gece" şarkısını söylerler tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masquerade said: dori şansına küs, thedevourer kız imiş. hoyt lan noluo o nerden çıktı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thedevourer said: Masquerade said: dori şansına küs, thedevourer kız imiş. hoyt lan noluo o nerden çıktı.... Evet mosq nerenden cıkardın?????? He is asking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 J'éspere que l'usage excessive d'anglais a attiré l'attention d'une majoritée, donc, je voudrais te féliciter pour accomplir ton objectif MAIS je te demande d'arreter cette comportoment agitatif, pour la sanité du Paticik. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cevab verin he is asking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cevab veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 malciır ya da roket yazmıştı kızlarımız başta kedi resimleri ile zemin yoklar, şartlar uygunsa kendi resmini koyar diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o rly? he is asking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Fly said: J'éspere que l'usage excessive d'anglais a attiré l'attention d'une majoritée, donc, je voudrais te féliciter pour accomplir ton objectif MAIS je te demande d'arreter cette comportoment agitatif(questcequecest?), pour la santé du Paticik. tşk. alors pourquoi tu utilises le français? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aman tanrım fransızca est ce que je peux aller a la toilette? *dersten çıkar ve dönmez* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 N-c said: Fly said: J'éspere que l'usage excessive d'anglais a attiré l'attention d'une majoritée, donc, je voudrais te féliciter pour accomplir ton objectif MAIS je te demande d'arreter cette comportoment agitatif(questcequecest?), pour la santé du Paticik. tşk. alors pourquoi tu utilises le français? NAYIR NOLAMAZ fail oldum yine, bir win im olsun be rahat bırakın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sesu said: aman tanrım fransızca est ce que je peux aller a la toilette? *dersten çıkar ve dönmez* ahahaha:D ben ööle sigara içmeye kaçıyorum arada o diil de fly koptum editine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e tabi canım sigara fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yalnız bi dk demek istediğim şeymiş benim yazdığım yalnız ama seninki daha anlamlı neyse semi-fail olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oyy oyy bir sene haftada 30 saatle ömrümden ömür aldı arada sigara çıkmadan gerçekten olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 /kizlarasempatiksaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aquila said: /kizlarasempatiksaka(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar