Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ooo Zegna'nın keyfi yerinde, o zaman şu Doveet konusuna geri dönsek diyorum. Dün katakulliye geldi, kimse de pek bir şey anlayamadı. HALK CEVAP BEKLİYOR ZEGNA, AÇIKLAMA YAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 utopia said: balon said: utopia said: bu oturanütop. recently in izmir, bi koyalım bugüne işaret sdf. ütop bir şey diim mi ben =) niye kilo aldın sen :D 1. sana nerden ütop oluyorum sen kimsin? 2. sen mi koluna takıp gezdiriyon sanane? 3. yaw bugün şu eşşeğin ziki karikatürünü çok alıntıladım ama ütopia burada koyduğun karikatür kendi 2. soruna verilmiş bi cevap olmuyo mu? başkasına verilmiş bi ayar yok bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yok sen anlamadin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mind fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ha pardon ben yazıları karıştırmışım. evet sağlam ayar olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pati kızlarının dayanışması milletimize örnek teşkil etsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ne cevabı abi, ne dediginizi bi anlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ha tamam çemkirmeye gerek kalmadı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Scheriff said: pati kızlarının dayanışması milletimize örnek teşkil etsin pls körler sagılar birbirni agırlar sfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş tabi asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory içn geçerlimi bu fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ah bi kız olsam da dayanışsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Zegna said: ne cevabı abi, ne dediginizi bi anlasam. Kanka, Doveet'le 1 kere de değil, 2 kere buluştuğunu duydum ben. Ne iş? Habersiz ayaklarına yatmayalım, yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bi dota attık neler olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ahauhuah. Dedektif Gadget yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yokmu gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahanda kültür park mı lan burası:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Evet bursa kültürpark. Hatta o gördüğün de ranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ne tırstınız arkadaş. Adam sırf admin diye beni burada yalnız bırakan Pati'ler olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kim yalnız bırakıo.Pati dayanışması ftw. Bu arada konu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Zegna yı Doveet konusunda konuşturma konusu sanırım. fake mi diilmi şimdi önce onu açıklayın, ona göre yorum yapalım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Evet bursa kültürpark. Hatta o gördüğün de ranger. anam. yakınım da la aslında bi gondol bi ranger yapsam mı?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben de adminim ama olmuyo yapamıyorum böyle işler. Hiç böyle melek gibi kızla buluşamadım daha forumumda. Yazik... edit: arada dikkat ettiyseniz iltifat da ediyorum. hakaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha bana gay diyen cerebralis kız imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar