axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Resimdekinin aslında kim olduğunu keşfettin? mulgear pwnage yapmış benden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yok abicim, pwnage falan değil. Hint olarak şunu da koymak istiyorum; Zegna said: sevgili doveet, forumdaki yagız uyelerimizin aklını basından aldın bakıyorumda. facebooktan aldıgın resimleri koyarken rename etseydin bari. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Of Berk her gördüğümde tekrar gülüyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha o değilmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dun dun dun dunnn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kizin kimligini cozdun kimmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 doveet title mı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Arkadaşlar olay kızın kimliğini çözmek değil, çok daha büyük şeyler var arkasında. Hatta rahatça YILIN BOMBASI!!11BİR bile denilebilecek konu. Kızın kimliğini benden önce çözen bir çakalla karşı karşıyayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 YOKSA O ZEGNA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 zegna niye cevap vermiyorsun .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oha zegna mı o? Zegna tanışalım mı? =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yok yahu benimle alakası. asteroth sende kasınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 zegna kız imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fake olmadıgını biliyorum ama. fake sanmıstım foto isimlerinden dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hayır arkadaşlar, saçmalamayın allah aşkına. Bakın daha fazlası için; Doveet said: ben kaçar dışarı çıkıyorum gelen varsa gelsin tunalıya gidicem Şimdi kendinizi Doveet'in yerine koyun, albüme foto koyuyorsunuz, admin gelip size "Fake" diyor. Siz de Ankara'da yaşıyorsunuz, admin de. ÖM'lerden sizce ne dönmüş olabilir de kız bunu söylemiştir. KAFAYI ÇALIŞTIRIN AZICIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ahahaha Asteroth! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ................................ yok yok ben ban yeme riskini alamicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Abi benim ne olayla ne Doveet'le alakam var. Ankara'da yşayan ve son derece güvenilir bir pati'den aldığım bilgileri paylaşıyorum sadece. BAN PAHASINA AÇIKLAYACAĞIM, SANSÜRE HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en son kafayı çalıştırın diyince mafia çıkmıştın. inanmıyorum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 buldum ben ama privacy hede hödö. ciddiyim. facebooktan niye direk resim çekmiyorum konulu konuşmalarımda örnek olarak kullanırım artık fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ÇOK YAKIŞIYOSUNUZ BİRBİRİNİZE! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hm alakasız bişey bulmuşum ben, prd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 alakası yok, fantezimi yaptın asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yalnız albüm yavaş yavaş ema ablanın istediği kıvama geliyor muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ne o kıvam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar