urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 pogodi said: klasik? bence çakiyi koymalısın demet =) lan millet korkar o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Alcadras said: Benim de şu an pc'de müstehcen bir fotom var. Anadan doğma. Yaş 1.5 iken. aynen. paylaşsak banlanır mıyız ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oha o halıdan bizde de vardı. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o halıyla büyümüştür bir nesil. hatta yerdeki karo da çoğu evde varmış. @xo bilmiyorum öğrenmeden koymam. sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 niye ya çok sevimli=) gördüğünüz gibi yanaklar hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 80 lerin sonunun fix türk evi halısı ilan edelim onu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ee samsun. sulak yerde doğunca yanaklar farklı oluyor. sadece senin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben samsunda doğmadım bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yanak kız^^ gelsende bi ısırık alsam ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tekrar çocuk olalım lan :/ zaman çok hızlı, acımasız. bühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 pogodi said: ben samsunda doğmadım bebek evet. @oper tam zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 son 11 gün diyim en iyi ihtimalle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 roket adam said: ahahah aynı halıdan bizde de vardı :) Xo said: OHA YEMİNLEN BİZDE DE VAR O HALIDAN. Baluu said: oha o halıdan bizde de vardı. Alcadras said: o halıyla büyümüştür bir nesil. hatta yerdeki karo da çoğu evde varmış. ahaha şaşkınlık içerisindeyim. aynı elden çıkmış gibi aynı sanki :) artı karolar da tanıdık geliyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 saçmalama anları zuhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ve o halı şu an odamda duruyor. :) hala kullanıyoruz yani. bir sağıma döndüm baktım. hüzün doldu yüreğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 urmesque said: çaki geliooo çaki gelirse bizim de müstehcenlerimiz gelir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Madboyun daha da gizli gençlik resimlerine ulaştım. Tek rakibi pogodinin yanakları http://img391.imageshack.us/img391/1060/totenkopf1wo1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bizimki nerdedir allah bilir, ama bi yerlerde duruyordur. Kullanmıyoz biz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 of demet=d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 @urmesque mein got :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aahahaaah bu ne ya o bebek te vardı bizde. annem teyzemin falan küçüklüğünde oynadıkları bebek o. ben ufakken duruyordu evde. hala duruyordur belki. :) lan nooluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 seninki de öyle kalemle çizilimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o bebek bir daha görülmemiş ortalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Alcadras said: seninki de öyle kalemle çizilimiydi?yok kalemle çizili değildi sanırım ama ben gözünü çıkarmıştım net hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 müstehcenler gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar