shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nilep foto koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Koydum arkalarda var, ofişıl albümde de var. Hatta ayakkabılarım çok büyük diye dalga bile geçtiler takım elbiseli resmimle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Valla gece gece istemeye istemeye anca bu kadar oda sana kapak mahiyetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eyvallah abi. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 *_P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: eyvallah abi. sdfsdfsd Amacını söylermisin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Azuahahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thelegbra said: eyvallah abi. sdfsdfsd Amacını söylermisin bide. söyliyim tabi, ilk resimlere bakaraktan çok karizmatik yakışıklı bir arkadaşımız olduğunu düşünmüştüm ama farklı resimler görerekten yorumumu sabitlemek istiyordum, farklı bir tür resim istedim ondan dolayı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bütün bunların dory ile bağlantılı olduğunu düşünmeye başladım djkhgkjdsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 One critledin bana şu anda foto ilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: 0ne said: thelegbra said: eyvallah abi. sdfsdfsd Amacını söylermisin bide. söyliyim tabi, ilk resimlere bakaraktan çok karizmatik yakışıklı bir arkadaşımız olduğunu düşünmüştüm ama farklı resimler görerekten yorumumu sabitlemek istiyordum, farklı bir tür resim istedim ondan dolayı. :D Öyleyim veya değilim ne olucakki.Kimseyi ilgilendirmez.Ayrıca o resim koyucağım son resim di ve sırf kapak olsun diye koydum. Umarım böyle saçma sapan şeylerle gelmezsin bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 One hazır konu sendeyken bişi sorucam. Uslubun yer yer Rikol u andırıyor. Recall06 ile bir bağlantın var mı? Beni sallayan olmadı. Üzüldüm :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thelegbra said: 0ne said: thelegbra said: eyvallah abi. sdfsdfsd Amacını söylermisin bide. söyliyim tabi, ilk resimlere bakaraktan çok karizmatik yakışıklı bir arkadaşımız olduğunu düşünmüştüm ama farklı resimler görerekten yorumumu sabitlemek istiyordum, farklı bir tür resim istedim ondan dolayı. :D Öyleyim veya değilim ne olucakki.Kimseyi ilgilendirmez.Ayrıca o resim koyucağım son resim di ve sırf kapak olsun diye koydum. Umarım böyle saçma sapan şeylerle gelmezsin bi daha. kapak olsun diye nah resmi konur abi :D konsepti yakalayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahahah.. of çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aglattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 mafiawarsda bende varım belirtiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: 0ne said: thelegbra said: 0ne said: thelegbra said: eyvallah abi. sdfsdfsd Amacını söylermisin bide. söyliyim tabi, ilk resimlere bakaraktan çok karizmatik yakışıklı bir arkadaşımız olduğunu düşünmüştüm ama farklı resimler görerekten yorumumu sabitlemek istiyordum, farklı bir tür resim istedim ondan dolayı. :D Öyleyim veya değilim ne olucakki.Kimseyi ilgilendirmez.Ayrıca o resim koyucağım son resim di ve sırf kapak olsun diye koydum. Umarım böyle saçma sapan şeylerle gelmezsin bi daha. kapak olsun diye nah resmi konur abi :D konsepti yakalayamamışsın. Yavaş yavaş öğrenicez.Ama kapak olsun diye çok daha kapak resimler koyabilirdim.Fakat bu ilk olucağı için adam akıllı bi kapak olsun dedim. Concept is nothing,Kapak is everything. Edit:mesajı yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 of, dalagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 cons, bobrek shot lafini caldim. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 scuba diving selimiye civarında 35m dalış yapmadan önce çekildiğim foto/bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oha neler dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kapak ne lan. ahahaha cok komik bi fotograf olmus ahah legbra oyuna gel allahsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 shuTdoWnX said: oha neler dönmüş sen daha uyu. Bu arada beni recall ile da bağdaştırdınız ya hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar