Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tahmin etmesi zor değil fazla, bi yenilik yapmadılar açıldığından beri aynı şeyler vardı, zaten tatilyanın tek özelliği yandan yemiş çakma ötesi idareten bi roller coasterı olmasıydı. alabora dediğin heryerde mevcut, hareketli sineması vardı o artık ele düştü capacity'de kişisel versiyonu var 2 kişi biniyon 3 ytl atıp dfkja. ha bide su kayağı güzeldi ama küçüktü hepsi küçük... yıllarca aynı şeyler kalınca para yok pul yok zaten okullar bedavaya geliyo paso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thanks xe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: dory said: eha gelirim tabi gelmem mi ^^ elinden tutmicam arkasindan itlicem binsin diye :D lakin gondol ve balerine binmem direk kusarim. +1 lazımmı? yemekler benden :D gidilceği zaman isteyen gelebilir tabi eğlence olur ben rangera binmek istiyorum binmeden ölürsem gözüm açık gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 roket adam said: tatilya kuzey ırak a kuruldu diye biliyorum ben evet otaraflara biyere gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: 0ne said: dory said: eha gelirim tabi gelmem mi ^^ elinden tutmicam arkasindan itlicem binsin diye :D lakin gondol ve balerine binmem direk kusarim. +1 lazımmı? yemekler benden :D gidilceği zaman isteyen gelebilir tabi eğlence olur ben rangera binmek istiyorum binmeden ölürsem gözüm açık gidicem Ben çok bindim ama bugün olsun yine binerim,ama en öne oturmam.İnsan yerin dibine giricekmiş gibi gelio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 şey vardı böyle balerin gibi havada ters dönüyordu duruyordu falan. resmini bulamadım şimdi de o iyiydi baya :) ufoydu galiba adı izmirde binmiştim edik: hatta küçük bir resmini buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Korku tüneli mi ne vardı lunaparkta. hadi gidip ona girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 çarpişan arabalarada binicezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dorymı götürüyor herkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende geliyorum oper sende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: lan?! söz ağızdan bi kere cıkar dorycim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 shuTdoWnX said: bende geliyorum oper sende gel nerden? adanadan bursaya mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yuppi ne zaman gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper said: shuTdoWnX said: bende geliyorum oper sende gel nerden? adanadan bursaya mı? :/ ne bursası olm ist :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ne farkeder. ben adanada olduktan sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: yuppi ne zaman gidiyoruz as soon as possible,I think. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sen atla gel ucak masraflarını dory karşılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 operi pluton'a firlatin masraflari ben karsiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tüh foto koyulmuş uyuya kaldım ya. shutdownx de ilk yorumu yapmaktan kaçınmamış. üstüne basıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory derdin nedir kuzum benimle yaa? kuyruğuna mı bastım naptım? kaç keredir soruyorum cevap da vermiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 olm bnden ne istiyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper said: derdin nedir kuzum benimle yaa? kuyruğuna mı bastım naptım? kaç keredir soruyorum cevap da vermiyosun.imzanı değiştirsen belki sorun çözülür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar