dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thedevourer said: bendede o telden var hatta bizim grupta herkeste ondan var bizim burda kızılay dağıtıyodu biara ordan aldık.B)- telefonun ne kadarı gözüküyor ki.Ben daha markasından şüpheliyim :D eha adam biliyo telefonumun markasini 0ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thedevourer said: bendede o telden var hatta bizim grupta herkeste ondan var bizim burda kızılay dağıtıyodu biara ordan aldık.B)- telefonun ne kadarı gözüküyor ki.Ben daha markasından şüpheliyim :D Sonyericsson W810i reklamları izlediniz yayınımza kaldığımız yerden devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kulaklıgı cok cabk bozuluyo bunların ayrıca walkman arada bi takılıyo dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Düz saç dory'e daha çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory ne yapsa yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben 2 yıldır Sony ericcson k700i ile takılıyorum gayet de memnunun. 1 kere ekrani gitti.Oda kültürparkdaki balerin wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hadi lunaparka gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eha, rangera ustuste en cok kac defa binebiliriz diye deneyip kendimizi öldürüyoduk lunaparkta en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 shuTdoWnX çabuk öğreniyosun sdfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 O rangeri gectim de gecen sene yeni bise geldi 6 kişi binebiliyo. Bana bişey olmadıda kardeşim yemin etti bidaha binmicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben rangara binemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thedevourer said: ben rangara binemedim :( korkudan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tatilya vardı bi ara ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thedevourer said: ben rangara binemedim :( korkudan? hayır fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 alabora süperdi tatilyada=) trende güzeldi gerçi ama ne kadar velet varsa koşturuyodu, hayvan gibi sırası oluyodu onun o yüzden alabora ftw=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 o rangerı bizim kampüse taşıdılar be bahar şenliği diye ahuasd (sanki türkiye üstünde 1 tane ranger varmışçasına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahuah alaborada milletin bozuk paralar aşşaa fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 shuTdoWnX said: tatilya vardı bi ara ah ah hala duruyomu orası ya ben oraya alaboraya gidicektim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory benimle parka gelirmisin kimse gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 park dedi yaa elindenmi tutucak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: shuTdoWnX said: tatilya vardı bi ara ah ah hala duruyomu orası ya ben oraya alaboraya gidicektim. :( ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: shuTdoWnX said: tatilya vardı bi ara ah ah hala duruyomu orası ya ben oraya alaboraya gidicektim. :( kaldırıldı ama niye bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eha gelirim tabi gelmem mi ^^ elinden tutmicam arkasindan itlicem binsin diye :D lakin gondol ve balerine binmem direk kusarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: eha gelirim tabi gelmem mi ^^ elinden tutmicam arkasindan itlicem binsin diye :D lakin gondol ve balerine binmem direk kusarim. +1 lazımmı? yemekler benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tatilya kuzey ırak a kuruldu diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar