dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rahatladim fiyuvf ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ovv sleevli gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ahaha starbucks gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 white mocha çok sıcako lmayınca takıcak yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 temamiz kahve ve kahveciler. biz zitarbaksa gidemedik lakin: bursa altiparmak, adini unuttum yerin de icecekleri super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zaten white mochaya sleev verilmez genelde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory annemin gençliğisin birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 o deilde bi anda niye bu kadar fotoğraf koyma isteği duydun dory onu anlamadım. ayrıca bi resmin bi resmini tutmuyo tam olarak nesin anlayamadım. birinde şirin birinde canavar gibisin. ayrıca metalci gibi takılıp sert boyalar sana yakışmamış. sadelik her zmn iyidir. mesela bi resimde bi arkadasımın kız arkadasına benzettim hass dedim sonra baska resim gorunce he deilmiş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 valla yukardaki yazıyı ben de yazmayı düşünüyodum da. saçımı başımı yoldurmaya niyetim yoktu. düşüncelerime tercüman olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim korkum yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 senden korkulur zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi fotografim bi fotografimi neden tutmuyo bilmiyorum, hepsinde ben benim. son koyduklarim (kahveciler) 1 yil oncesine ait, tarz konusunda da bi tarzim yok, ne full siyahlar icinde darknesslar parcalar da gezerim, ne alterno ne emo ne tiki falan. oyle normal bi insan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 niye bu kadar fotograf koyma istegi duydun sorusunu anlamadim. anlamadim derken, yani ne alaka? forumdan kiz kaldirmaya niyetlendim mi diyim eheh. canim sikildi koydum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 SoulCube said: o deilde bi anda niye bu kadar fotoğraf koyma isteği duydun dory onu anlamadım. ayrıca bi resmin bi resmini tutmuyo tam olarak nesin anlayamadım. birinde şirin birinde canavar gibisin. ayrıca metalci gibi takılıp sert boyalar sana yakışmamış. sadelik her zmn iyidir. mesela bi resimde bi arkadasımın kız arkadasına benzettim hass dedim sonra baska resim gorunce he deilmiş dedim. yok yok metalci hali daha iyi bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory said: ya aynı bardak, aynı renk ama içinde bailey's var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tunca haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tunca +1 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bailey's e ölünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yoo önceden hiç koymazdın hatta koymamaya özen gösterirdin gibime geliyo ya da ne bilim ben çok takip etmiyorum ondandır. neyse ben sadelikten yanayım hala tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yani yakışan var yakışmayan var o tipe de karşı deiliz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 cidden çok farklı çıkmış ama iyi bişey bence. yani doğal takıldıklarında sevimli, diğerlerinde güzel, negatif bi yanı yok bence. bu arada tunca +1 çok foto koymasının sebebini de doveet in goddesslike streakini kırmaya çalışmasına bağlıyorum. gerçi öyle bir amacı varmıdır yokmudur bilemem ama içgüdüsel de olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Fotoğraf konmaz koyun diye çemkirirsiniz, konur çok konuyor diye çemkirirsiniz, koyan hatun üstelik. Ha biz bu hatuna yazamıycaz, yazabileceğimiz bir hatun koysaydı diyorsanız bilemeyeceğim. Ha unuttum, tunca +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 metalci hatunlardan baya uzaklaştım artık ben. içimi karartıyorlar yahu, bi festivale gidiyorsun çevrende =/ ifadeli insanlar falan içim dökülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dedim ya poz verme ozurluyum. asiri derecede kasilip kilitleniyorum objektif gorunce. dolayisiyla da cok berbat cikiyorum boyle sopa yutmus, kafama kizartma tavasi yemis gibi. anam butun gun temizlik yaptirdi ve canim cok sikkin ve yorgunum. geyik olsun diye koydumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar