dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 pasta ganklerken mekan fuar pastanesiyuzuncu yil, finaller oncesi
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi dakka gamze denilen olay çenede olmaz mı? dorynin çenesi gayet düz çeneyle agız arasında bi yer var hafif çukurumsu ama o da gamze olarak sayılmaz...
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ne çenesi lan gamze yanaklarda olur, gülünce çıkar felan işte sdhgdsjkg.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 mulgear6 said: bi dakka gamze denilen olay çenede olmaz mı? dorynin çenesi gayet düz çeneyle agız arasında bi yer var hafif çukurumsu ama o da gamze olarak sayılmaz... çenedekine başka bişe diyolardı. gıdı mı diyolardı ne diyolardı.
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 berdan mardini çenesi gibi,eheheuenbwnsd
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ahahah kimse tam tanımını bilmiyo gamze dedigin çenede olur ! anneme sordurtmayın bana lol yanak kenarlarındaki şeyler de olsa olsa yaslılıktan gelen kırışmalardır >.< /çok hızlı kaçma modunu açtım
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gıdı boyundaki et katmanlarına deniyo yaa
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 açelya akkoyun die bi kadın vardı,acaip gamzesi vadı,işte o gamze
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Gamze bazı insanlar gülümsediğinde yanaklarında, alttaki et nedeniyle, oluşan derideki görülebilir çukurdur. Ölü hücrelerden dolayı yanakta çökme meydana gelir. wikiden alıntı tamam çok pis fail olmus olabilirim ammavelakin yaslılıktan oluyo işte hücrelerin ölüyo yaslanınca gamze sayılmaz o dfg
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Çene ve yanaklarda olana gamze denir. He bi de popo üstünde olanlar var. Başka türlüsünü bilmiyorum : P
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bizim de komşuda gamze var. 18 yaşında.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tuba bende de bikaç hoş foton var koyim mi *evil*
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 asimetrik gamzem var sagda var solda yok,sevmiyorum kendisi,gamze cenede de oluyor lakin
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 öperim gamzeni irinim. benimde malesef o şirin çillerimden geriye sadece 3-5 adet kaldı.onlarda koful gibiler güneş görünce büyüyorlar.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gamze yanakta da olur kalcada da olur, ben de ikisinde de var masallah. neden oluyo bilmiyorum da kendimi bildim bileli varlar xD yanaklari renk kaybetmeye basladi, belki onlar da gecer zamanla. ayrica ne yasliligi be lol, 21 yasindayim ben
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ajikal said: berdan mardini çenesi gibi,eheheuenbwnsd benim cenem mi:S SACİNİ BASİNİ YOLARİM.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 60 yıl daha yasıyıcagını mı dusunuyosun? :D yarılamısın işte yolu ahah tamam ben yanakta olanı bilmiyodum hem yanaktaki hem çenedeki gamze sayılıyomus wiki ye inanırım :D o zaman tebrikler gamzen oldu dff
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tesekkur ederim saolun saolun gamzemi size ve wikiye borcluyum
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yok bi çene-yanak-gamze mini tartışması vardı da onunla ilgili sanırım o, saç baş yolmaya gerek yok ama yolucaksan da tutmayız yani, muhabbet uzar en azından
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu seferlik çok kişi üstüme geldiniz ama silinen mesajımın öcünü almam gerek röar :((((
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory said: ajikal said: berdan mardini çenesi gibi,eheheuenbwnsd benim cenem mi:S SACİNİ BASİNİ YOLARİM. hayır ya ne alakası var.uzaktan yakından bağdaşmıyosunuz :)
Öne çıkan mesajlar