Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben 2 kilo makyajım olmadan çektirmem arkadaş. prensip meselesi.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2 kilo makyajli foto koydum, şişko dediniz yahu.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 işte orda 2 kilo fazlan oluyo lol
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory'nin gamzesi mi var yoksa bana mı öyle geliyor O.O
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 guzellik iddamiz yok yakisikli degil ama sempatik bi insan dediler hep zaten. yakisikli degil ama (kirilma diye olan kisim geliyo) sempatik. edit: dorynin gamzesi var eet :D
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory sen en ince ayrıntıyı kaçırmışsındır. makyaj iki kilo olduğundan yüzün ön tarafında biriktirirsen şişman gösterir, enselere doğru ufak parmak hareketleri ile yayacaksın o makyajı.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yani dori hiç bilmiyosun halbuki... çok sempatiksin dfgdfg
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gamzelere +rep ühüü bende istiyorum çil istiyorum gamze istiyorum.tanrım beni baştan yarat!
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ahah şener şenin "allahım kör et beni" şarkısı geldi aklıma tanrım beni baştan yarat diyince asdas
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 -alatariel- said: gamzelere +rep ühüü bende istiyorum çil istiyorum gamze istiyorum.tanrım beni baştan yarat! benim kız arkadaşım var bitane. Çil istemiyorum gamze istemiyorum diyor. Ne garipsiniz lan ezel
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bence çok doğal ve tatlıı bi hanımkızımız :p makyajada gerek yok
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oper said: Llama güme gitti asdsf birazdan uplıcam tekrar dory konusu kapansın :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oper sana noldu lan? sen askere gitmeden önce normal bir insandın, gittin geldin bir garipleştin.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory konusu kolay kolay kapanmaz, şansına küs ^^ gerçi öğlen vakitlerinde pek aşırı muhabbet dönmüyo, yani hala kurtarma ihtimalin olabilir, zaman göstericek artık...
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim suratim fotografta acaip eblek cikiyor. kasilip kaliyorum, cekemiyorlar eger ben farkindaysam. poz verme durumu sifir. al bak dalga gec
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Beyaz beyazmışsın dory negzel. Çok severim kızlarda bayaz bayaz. Koyu saç, beyaz ten. En sevdiğim kombo.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de foto olayından hazzetmediği için çakılıp kalanlardanım.. vesikalıkda bile -tamam şimdi kafanı hafifçe öne yatır.. +yahu çek gitsin işte -o_O! +e hadi be.. -CLICK! durumu yaşıyorum.. gıcık bişi foto..
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 foto stresi uyuz bişi cidden, suratıma silah doğrultsalar ancak bu kadar stres yaparım. gözüne ışık tutulmuş bıldırcına dönüyorum foto çekilirken zaten, kitlenip kalıyorum rezalet bişi^^ (bu arada fotoda dalga geçmelik pek bişey yok, hatta gayet hoş)
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Marl0_on said: oper sana noldu lan? sen askere gitmeden önce normal bir insandın, gittin geldin bir garipleştin. sen de askere git gel anlarsın o zaman ne olduğunu dasfdsa harbi nolmuş ki?
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dinancığım şimdi bu konuda 3 seçenek oluyor *ya çok seviliyor gamzeler çiller çok isteniyor *olsa da olur olmasa da olur denilebiliyor *ıyk hiç istemiyorum çok çirkieen de diyebiliyorlar. ama bence yakışanda imba duruyor.dory güzel gamzeleri güzel. söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 -alatariel- said: dinancığım şimdi bu konuda 3 seçenek oluyor *ya çok seviliyor gamzeler çiller çok isteniyor *olsa da olur olmasa da olur denilebiliyor *ıyk hiç istemiyorum çok çirkieen de diyebiliyorlar. ama bence yakışanda imba duruyor.dory güzel gamzeleri güzel. söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler. ''olmayana özlem diye ''arttırıyorum içeriği
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bahsettigim sey kasilmak yuzumdeki ifadeye bak imdak diyo resmen :D legbra, lafini geri al yoksa savas acarim.
Öne çıkan mesajlar