Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Asteroth said: Sazan da bayağı arttı bu aralar. ahuahuauhauhauhauhauhahuhua =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Asteroth said: Sazan da bayağı arttı bu aralar. evet gözle görülür bir artış mevcut bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 E saplık sazanlığa yol açıyo napalım (:P) Zaten hala alamadım ehliyeti kan grubu kartı nedir ya direk nüfus cüzdanına yazsınlar. Din hanesinden daha gerekli bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kan grubu kartını iki dk da veriolar ya git bi sağlık ocağına anında kan grubuna bakıp veriyorlar kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 karpuzseven said: bu da ben Miss kttin 3 by heike caballo hmm sensin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 taniorum lan ben bu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi dakka şimdi en son ne oldu doveet fake mi çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 doveet fake ise ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 abı kız foto koydu sonra ben bıyere gıdıyorum ordayım sızde gelin dedi.. hmm şüpheli dimi şimdi nick'e bakıyoruz doveet => dov - eet => Döv! Evet! zaten acık değilmi herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dove veet nicki ve hikayei fake olmayacak kadar komplex bi yapıya sahip. Ordan şüpheleniorum. bence feyk değil xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ismi dove ve veet den geliyormuş. ynalışlık olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 @mulgear, laz diilim ne alaka ayağı alta almakla aahhaah @irin, hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mortis said: dove veet nicki ve hikayei fake olmayacak kadar komplex bi yapıya sahip. Ordan şüpheleniorum. bence feyk değil xP sadece feyk olmadığına ınanmak istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Masteis said: karpuzseven said: bu da ben Miss kttin 3 by heike caballo hmm sensin yani yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 güzel değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nileppezdel said: Ammagüzel kız geldi patiye ya, yaş ortalaması biraz düşse harika olacak yeni gelen kızları 91-90 doğumlu pek güzel, hoş karakterli bekliyoruz :D (tu) da ben pedoyumdur 95 e kadar inerim dfgdfdf seriously didnt know she was 11 asdasdasd bi an eglendim de gerçegi yansıtmıyo 95liler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mulgear6 said: fede said: dünden kareler http://img224.imageshack.us/img224/4239/foto0001yb2.jpg ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!11!1 FEDE LAZ MI??? geçtigimiz gece bir ayagını kalcasının altına almak suretiyle oturan fede acaba laz mı??? sordugumuz sorulara yanıt vermeyip erzincan tulum peyniri yiyip halay çekti! ayağı kalçanın altına alıp oturmak sadece lazlara özgü bir hareket değildir. gaz sıkışması yaşayan her türk evladı istemsizce topuğunu sibop olarak kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 her şakada bi gerçek payı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 daha 3 gün önce mass ban geldi bunun yüzünden ama sen bilirsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 @karpuz: yörüngeye dogru güzel bir adım bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 garbagedasın da yanlış topic yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ginaly said: her türk evladı istemsizce topuğunu sibop olarak kullanır. asdasd güzelmiş >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kitana said: EMO BEN abi senin ismin emircan mı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar