Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şesu canmsn (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Masquerade said: Şu an foto koymayın :p dovett sen nerde okuyordun, gözüm ısırdı bir yerden sanki fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 etc etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahahahah :D Masquerade casts forum trolling Forum trolling is resisted :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yaa herkezde emo olma sevdası var bende olayım hadi bakalım tabi daha yeni yetme emoyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 cons kitle topii kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ayarttın kızı tabi msn aldın kitletiyorsun şimdi. yörrü nc hanfendi , yörüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bence öm olayı kaldırılsın erkekler de güzel hatunlara yavşama suçlamalarından kurtulurlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahahah öm atan var mı harbiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet günahımızı alıyosunuz //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bu arada Llama nın fail ini düzeltim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Zincir sıçtığım günler oldu Bu fotoğrafı şeftalime adıyorum. CNMZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben neden resim koyamıyorum neden bu konuda salaklaştım töbe yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Güzel hatuna yavşamanın neresi yanlış ben onu anlayamıyorum. Ha rahatsız eder adam, hayırdan anlamaz o zaman tamam da, hatun güzelse, genç de tanışmak istiyorsa gayet normal bir olay bu. Sırf kendisi ilgi göremiyor, çirkin ve/veya şişman diye bu olaya karşı çıkan arkadaşlar acınası durumdalar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kimse öm atmadı. öyle bişey yok. lama güzel çocukmuşsunuz efendim! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 allah razı olsun nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Asteroth said: Güzel hatuna yavşamanın neresi yanlış ben onu anlayamıyorum. Ha rahatsız eder adam, hayırdan anlamaz o zaman tamam da, hatun güzelse, genç de tanışmak istiyorsa gayet normal bir olay bu. Sırf kendisi ilgi göremiyor, çirkin ve/veya şişman diye bu olaya karşı çıkan arkadaşlar acınası durumdalar bence. saol(tu) ne demek Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 daha emo bi foto koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Rica ederim, ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Asteroth said: Güzel hatuna yavşamanın neresi yanlış ben onu anlayamıyorum. Ha rahatsız eder adam, hayırdan anlamaz o zaman tamam da, hatun güzelse, genç de tanışmak istiyorsa gayet normal bir olay bu. Sırf kendisi ilgi göremiyor, çirkin ve/veya şişman diye bu olaya karşı çıkan arkadaşlar acınası durumdalar bence. +1 +rep falan ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet said: kimse öm atmadı. öyle bişey yok. lama güzel çocukmuşsunuz efendim! =) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bu patinin erkeklerinin bu kadar yakışıklı olduğunu bilmiyordum ki ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 : | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şesu yorum yap fotoğrafıma kırarım bacaklarını. ilgilenirim diyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet said: bu patinin erkeklerinin bu kadar yakışıklı olduğunu bilmiyordum ki ben! Sen daha Sly-One'ı görmedin, bu ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar