Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Durum harbi icler acisi ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 di mi çok komik kıza en az 56 tane öm gitmiştir şimdiden keşke emo fotoları olsa da onları koysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 N-c kıskandı kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Lidriel said: Kızıl saç güzel bişi. Xunn bende boyatayım mı aşkım ::):):):):):):):):9.9.9.9):):).9.9 Kahrol taner. Mavi varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet said: bu da ben efendim! bu fotoğraf arada kaynamasın istiyorum ben çok beendim avatarıma koyabilir miyim Doveet abla yaş kaç bu arada cidden abla dedim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 N-c said: di mi çok komik kıza en az 56 tane öm gitmiştir şimdiden keşke emo fotoları olsa da onları koysa hayır hiç öm gelmedi. gelmedi için durum da yok zaten =) ayrıca var tabiki emo fotoğraflarım. herkesin vardır mutlaka zaten =P neden avatarına koyasın ki? senin de gayet güzel fotoğrafların vardı yanılmıyorsam? 88liyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hemen öm atın arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mavi güzel ama böle koyu bi mavi olucak tüm saçada değil bi perçeme ahmet buluşalım bence vaktimiz gelmiş. facebooktan buraya sıçradık falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kitana said: N-c kıskandı kızı. kıskandım tabi lan kız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bence erkeklerden kıskanan daha çok olmalı..onların fotolarına sadece erkekler yorum yapıyo genelde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet said: ayrıca var tabiki emo fotoğraflarım. herkesin vardır mutlaka zaten =P oha istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 N-c said: bu fotoğraf arada kaynamasın istiyorum ben çok beendim avatarıma koyabilir miyim Doveet abla bu benim diye millete göstericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 benim yok emo fotoğrafım ezik hissettim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kisaltma veya degil, kufur yasak, etmeyin / nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben de 88liyim,selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Benim bile var emo fotoğrafım, senin nasıl yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 emo fotoğrafımı koyunca banlanmıyım? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 N-c said: Doveet said: ayrıca var tabiki emo fotoğraflarım. herkesin vardır mutlaka zaten =P oha istiyorum benben de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok canım ne banlanması , devam edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kendi fotonu koyarsan banlanmıyorsun başkalarınınkini koyup oyşş çekenleri banlatmaya uğraşıyoruz genelde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kitana said: N-c said: bu fotoğraf arada kaynamasın istiyorum ben çok beendim avatarıma koyabilir miyim Doveet abla bu benim diye millete göstericeksin. evet evet evet nıhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Asteroth said: Benim bile var emo fotoğrafım, senin nasıl yok. hemen gidip çekicem bikaç bunun altında ezilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mutlu emoyum ben efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Troll filtresi olsa da açsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet albümü kırdı. Kızlar bile yavşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar