shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 +10 fdfs gece 00:00 falan bisiklet turu travestilerle köpeklerle mücadele ettikten sonra nihanet taksim dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Oha ben onu görmemiştim Füksü, hakkaten süper olmuş. MORDOR var ulan arkamda, neye karşılık veriyosun DÜRRÜK! demek istiyorum MADBOY arkadaşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dory said: treehugger kaynatin diye cekmedik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ama renkler garip. benim gözlerimi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mudanya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Manyas mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ağacı göremiyorum ben orda ama albüm kapağı olur ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kırık sanki hahasdhhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. adam birileri şantaj amacıyla koymasın diye periyodik olarak kendisi koyuyor bu fotoğrafı albüme. yazık ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sly-One said: kırık sanki hahasdhhda la yörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 MADBOY said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. Böyle agresyona karşı böyle bir tavırla cevap veririm emrems. http://img516.imageshack.us/img516/8161/leymxi8.jpg Ben de, ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 of kartlar teker teker açılıyor :) bobiler gibi kolları bağlama şampiyınşip olcak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Siplintır usta ya benzemiş seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 benim fotomu koyunca araya foto koyup hitimi dibe cekiyosunuz ya gozumde bi yas toparlak oluyo boyle, resmen gay dakikalar yasiyorum. sly, kirikin anlamini ogrendim, kullandirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bide şu vardı lol postu atana kadar kaç msj girmiş araya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bende hafif ninjalık vardı hep zaten, bundan kaynaklı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dory said: sly, kirikin anlamini ogrendim, kullandirma. *failed to intimidate* : immune to feminists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dory said: benim fotomu koyunca araya foto koyup hitimi dibe cekiyosunuz ya gozumde bi yas toparlak oluyo boyle, resmen gay dakikalar yasiyorum. sly, kirikin anlamini ogrendim, kullandirma. Leonardo Di Capriosuz Titanic pozu verip hit alamazsın zaten dürüye, hiç uğraşma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kenjuro said: Bide şu vardı lol postu atana kadar kaç msj girmiş araya sdf 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bence o resimin renkleri bi garip. düzgün olsa daha çok hit alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. adam birileri şantaj amacıyla koymasın diye periyodik olarak kendisi koyuyor bu fotoğrafı albüme. yazık ya :/ Gel gör ki gayet etkili bir yöntem. Böylelikle vampir fotosu koyulduğunda insanlar garipsemiyor "Bu da böyle yaradılışlı biriymiş" deyip bağrına basıyor beni adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Asteroth çok kötüsün lan. Başarısız anlamında değil, çok kötü kalplisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vay be demek asteroth böle bi adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar