Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet diğeri database'de tam 160mb kapladığı için patladı. nedanko tamir eder mi bilmiyorum ama, buyrun tazeleyelim. biri bayan patilerin resimleri buraya taşıyabilir mi acaba? sdfsdfsdfs http://img60.imageshack.us/img60/5632/erinlaynezu5.jpg http://img300.imageshack.us/img300/7668/erinlayne2vu7.jpg evet gençler, yeni albümde takım elbiseli cici insan resmi görmek istemeyen ben, girişte bunlar olsun istedim. benzer performansları bekliyoruz. hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bkz: başlık parsellemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 diğer konuda düzeltme yapılacak mı yapılmayacak mı nedankoya bi mesaj atıyorum, şimdilik kitli kalsın bu konu. edit: albüm geyiğinizi de bu gecelik yapmayıverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Diğeri patlamış, burdan devam edelim sanırım. Hitler de bana gelsin gogo. nedanko said: kitleyip yenisi acilacak, kingpin beni uyarmisti bu konuda zaten bugun daha kontrol edememistim. Kingpin'e ilettim yapilacaklari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ama ben her açışımda antimodes'un yakışıklı suratını görmek istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 GOGOGOGOGO KIZLAR RESİM KOYSUN HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 CANSIN KOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mortis said: ama ben her açışımda antimodes'un yakışıklı suratını görmek istiyordum en son iletiye git demiyor musun yoksa ??? !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 diyorum da arada giriverio yanlışlıkla basınca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aa olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 HADİ BE KIZLAR FOTOĞRAF KOYUN HADİ olmuyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 on tane açmayın len! ben açtım. kingpin gerekeni yap kuzum. bunu kitle onu aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kaan sen hangi sıfatla yeni albüm açıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 burtonesk said: Zebilith said: burtonesk said: amma abazaymışsın sen de arkadaş. bu sendeki kıskançlık krizleri nedir yahu. ayrıca ben sırf görünüş olarak söylemedim sesu muhteşem bi insan 10 tane burtonesk eder kusura bakma. 3 2 1 fight! 1.kıskançlık krizi falan yok ortada. 2. sesu arkadaşım zaten halihazırda 3. hala abazasın fena kapak olmuş yannız bu cevap veremiyo o topie :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 LADIES FIRST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sly-One said: kaan sen hangi sıfatla yeni albüm açıosun. En iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Amma dilendiniz ya alın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 açarım bi tane daha. popüleritemi ve forsumu kullanır seni geçerim xaenin. ama ihtiyaç duymuyorum albüm topic i açmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Çünkü ben daha iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ben bu topiğe atarım valla (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Dev said: HADİ BE KIZLAR FOTOĞRAF KOYUN HADİ olmuyor evet. dişi birey resmi koyacaktım da izin almazsam ayıp olur, koymayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 FOTO KOYSANIZA ALO, RESMİLEŞTİRİN ŞURAYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi albüm topiki böyle başlamamalıydı, çok yazık oldu topike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Forsumu kullanıp sticky yaptırcam topiği. Arıyorum Orçun'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar