Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 RAIDDEYIM, ILLIDAN FARM YAPIYORUM. ACİLSE ÇAĞRI ATIN ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KİMSE YAZMASIN BİTEK AŞKIM YAZSIN AŞKIM GELİNCE ÇALDIR!!11!! yazınca da OSBİR ÇEKİYOZ AKEQ NE OLCAK NE YAZIYON YAZMA DEDİK 2 DK BEKLE ANNUALPLANIĞA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 DOTAYA +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AŞKIM DIŞINDA HERKES YAZSIN! AŞKIM YAZMA! KONUŞMAK DİĞERLERİNİNDE HAKKI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 SİZ KUTU KUTU PENSE OYNARKEN BİZ KUTU KUTU BİRA İÇİYODUK ULAN!11!!1 AŞKIM GELİNCE YARDIR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AŞKISI ORDA MISIN BİR TANEM ?!? GELİNCE TİTRET BENİ BEBİŞİM ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo çok içten yazmışsın yannız bi hoş oldum titretesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sdfkljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Harbiden sevgilisi olmayan bi birey olarak xo nun yazdığını kıskandım. Çokiçten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 burtonesk said: oper said: bi de bazıları var, adam away.. öenmliyse çaldır diyor :D bu normal. ama msj atınca o anda cvp veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 onu bilemem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 burtonesk said: ben ondan plus mlus takılmıyorum biliyosun overseer. <3 tabiki de biliyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sinirliyim bulaşma yazan var dikkat çekmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben gerginim falan yazıyorum ama bulaşmayın demiyorum.. bulaşana bulaşıyorum. gerginliğim geçiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Killer said: sinirliyim bulaşma yazan var dikkat çekmek için Abi emo gençliği gibi.Hemen biri gelir abi noldu, canberk neyin var diye diye gider bu iletiler :) Ne Dinliyorum : Xvid_linda_lovelace_home_party.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bide önemliy(SEN) yaz;) yazan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KİMSE BİR ŞEY YAZMASIN inadına yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Gkgokhan said: Killer said: sinirliyim bulaşma yazan var dikkat çekmek için Abi emo gençliği gibi.Hemen biri gelir abi noldu, canberk neyin var diye diye gider bu iletiler :) Ne Dinliyorum : Xvid_linda_lovelace_home_party.mp4ü muashduasd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar