NoS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hikayem aslında gayet kısa öss senesi geldi çattı tm öğrencisiyim matematiğim çoğu tm gibi zayıf ve ona ağırlık veren yada şöyle diyim mate hocaları iyi olan bi dershane arıyorum ayrıca hani kadiköy de olursa benim için süper olur.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Aksaray uğur hocaları kalite , mekan güzel, motivasyonu arttırır :)
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Uğur var aslınd aklımda bi bilgi versen süpr olur hani nenden niçin Fbm fm için iyi diyorlar tm si o kadar iyi değilmiş galiba
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben FM idim FBM'de, sonra kafamin icinde OSS ye 1 ay kala TM oldum. Sinifimi degistirmediler :(
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 FBM Beşiktaş. Diğer şubeleri bilmiyorum ama Beşiktaş'ın hocaları baya iyi. Mayısın başında Bioloji hariç bütün konular bitmişti.
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Beyler yanlız ben sadece kadiköye gidebilirim yada nasıl diyim göztepe de oturuyorum buda size biraz fikir vermiştir yerler hakkında :D
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fbm 3. sube burgerın uzerinde olan sube war ya ona git..hem ortamdır hem de hocaları superdir..müdür baska bi efsane zaten =))..
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Uğur vs Final sizce hangisi?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fbm sunduklari etuddur ek derstir o kadar fazla sans var ki yane sen hirs yapcam dersen haftasonlari kursa hafta ici ek derslere aksamlarida kutuphanede soru cozup cozemediklrini etud hocasian felan cozdurme sansina sahipsin bide fbmnin guzelligi su fbmnin deneme sinavlarinda son 1 2 ayda 160 170 aldim oss 170 aldim adamlarin sinavlari realistic yane
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 NoS said: Uğur vs Final sizce hangisi? uğur
Öne çıkan mesajlar