zizu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Arkadaşlar, oyuna girmek için client'i çalıştırdığımda önce server'a bağlantıda hataya sebep olduğu için bir eklentinin kaldırılması gerektiği uyarısını veriyor oyun.. eklentiyi kaldırdıktan sonra da Tranquility'e bağlanamıyor ve "INCOMPATIBLE -BUILD-" yazıyor.. Eh, bağlanamıyorum oyuna.. Bir fikri olan? Acaba yalnız benim başıma mı geliyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oyuna küçük bi patch geldi bugünkü downtimeda o yüzden sorun yaşıyorsun. biçok kişide var şuan sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Peki, o patch'i nereden bulurum ben? eve-online.com'a girebiliyorum ama Patches sayfası açılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sorunda o ztn. adamların forumlar fln kapalıo hala açılmadı, patch yapamioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Muazzam... trainingi değiştiricektim tam. Muazzam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yahu, 3 gündür problem çıkıyor bu CCP'de.. Geçen gün server'ı bile bulamadık, bugün bi patch başımıza dert oldu. DT'den sonra keyifle geliyorum bilgisayarın başına, çayımı sigaramı hazırlamışım bi güzel.. Sonra cort! Öff bee!! Yine de sağol Mos.. Bi gelişme veya link bulursan buraya yazar mısın? Aynı şekilde ben de eklerim tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 An itibariyle bu sorun da çözülmüş gözüküyor.. ~4 Mb'lik bir patch yüklendi.. Bir sonraki programda başka bir problemde görüşmek üzere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hmm bende hala düzeldmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 premium patch classic patch eve'in kendi forumlarında buldum autopatch çalışmıodu bende.burdan yükleyince oyuna girebildim. cengizhan senin durumundaki biri de bunu yükleyince sorunum çözüldü demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben acarker auto paket calisiyodu zaten o paketi yukledim cillent coktu o yuzden durdurmus olabilirler dabi 14,50 de yuklemistim sanki simdi bastan kuruyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 silmediysen oyunu burdan bi deneseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 zaten hic acilmio su dosyalar bulunamadi diyordu tekrar yukleledim hic paketle falan yapmadan oyna girebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar