Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Finalinden 300 kişiden 15 kişinin gecebildiği dersin bütüne yardırarak önümdeki 2 seneye balta vuran hoca bozuntusuna buradan kafamı gönderiyorum uygun bir yerine monte etsin. Bir dönem daha uzadı, işin berbat tarafı sadece bu salak ders yüzüne uzadı. Her sene olduğu gibi döt korkusuna bu senede bütlere gelemedi şrefsiz. Hasbel kader diyorum okul dışı bir yerde karşıma çıksa, kafayı oturtsam alnının ortasına. Bi türlüde denk gelemiyorum. Bizimkilerde yaygarayı basıcak uzadı diye. Kanser edecek bu okul beni, kpss de bok yoluna gitti. Boşu boşuna girmiş oldum. :@:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sinir stress bol aga bende ne yapmak lazım bilmiyorum kendimi vurucam dağlara yada yol kenarlarında şarapçı olcam sonunda saçlarım beyazladı bu aralar çok fazla çıkmaya başladı. Dersler , aşk , para , iş herşey bombok olur mu be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 geçen arabalara domatez atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hocayı tenhada kısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ya aslında puan eklicem filan demişte, 20 puan ekledim dediğinde arkadaşım 12 almıştı. Öyle bir moron bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 BoDrUmLu said: hocayı tenhada kısın. ,ben bu fikirde ısrarcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 15 kisi nasil gecmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Geçenler hocanın karşı cinsinden mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hocanın tekine bi kız öğrencisini sorduğu için yumruk yemişti bu salak. Eski öğrencisi ile evli. Yeterli sanırım 15 kişinin profili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 abi direk kıs tenhada en temizi uzadığı kadar uzamış zaten koy gitsin yani nolucak bu saatten sora hiç olmazsa hıncını alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar