Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Seksden öncede enerji lazım ne yiyelim ?
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 enerji drinklerin düşüşü kötü oluyor
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 işte seks yapmayan adam kendini belli ediyor yanlış tavsiyelerle
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 baklava çok nefes keser. tulumbadan şaşmayın
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kerane tatlısı varken aman yarabbi başka tatlıya söz düşermi
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 seks öncesi fındık fayda etmez sabah falan yiceksin onu
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Llama said: kerane tatlısı varken aman yarabbi başka tatlıya söz düşermi hacı işte bunla tulumba neredeyse aynı yani
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 at şekeri gel kendine sabah uyanında morning wood varsa atış serbesttir
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şöyle sabahtan->akşama seks yemeği: yumarta mermimek kırmızı et şarap havyar mesir ...
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ya onca film seyrettim hala analmadığım bir şey var. Karakterler nasıl oluyor da hiç bir doğum kontrol metodunun varlığından birbirine haber vermeden bir anda işe girişiyorlar. Gerçekten var mı böyle bir şey ya?
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Seks yapacak fırsatın yoksa, brezilya mastürbasyonu tam size göre. Brezilya usülü Hangi elini kullanıyorsan üstüne otur. Ama sert bir zeminde olsun. Yarım saat falan takıl öyle, elin uyuşana kadar. Öyle bir uyuşacak ki, o elinle bir şeye dokunduğunda sanki farklı bir el dokunuyor gibi olacak. Sonra işleme başka. sdsafs Denemedim ben.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nasil ki teenage seks disinda filmlerde ve dizilerde prezervatif takilmasi gosterilmiyosa... dogum kontrol metodu kullaniyomusun? emin misin? acaba beni seviyo mu? acaba onu tatmin edebilecek miyim? gibi filmde yer dolduracak ama izleyiciye "hayallerindeki seks" i gostermeyecek sahneler gosterilmiyor :)
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 queen film tabi ki abartı da ingilterede doğum kontrol hapı kullanmayan dişi yok gibi bir şey...öyle düşün..(tabi exclude catholics etc.) amerika için de benzeridir..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi insan geldini anlamaz mı ne gerek var kontrole
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: ahahahahaha alcadras :D gene de kendiniz yaptığınız için pişmanlık duyuyorsanız, sizin için bir makina yapsın! Zihni Sinir Projesi Mübarek http://img507.imageshack.us/img507/9035/wankingaidcv5.jpg
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bLackcha0s said: abi insan geldini anlamaz mı ne gerek var kontrole dunyanin en saf virgin sorusudur bu :D
Öne çıkan mesajlar