mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 albümde hepinizin resmini gördüm, annenizden doğarak kredinizi kullanmışsınız zaten. gelmiş ten uyumuydu bilmemneydi diye sallıyorsunuz bi de.. hee tamam lan seks yaptınız tamam dünya dönüyo tamam lan hööyt yürüyün la tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 anneden doğarak ne kredisi veriyorlar loo yakışıklımı demek sitiyon bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu tiplerle diyorum annenizden doğarak karşı cinsle doğal yollardan temas etme kredinizi tüketmişsiniz diyorum, gerisi ya para karşılığı ya da gazoz açarak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 entresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yürü mahmut tuttum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bütün seks uzmanları düşüncelerini belirtmiş, bana bişey kalmamış. dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 seks üzerine 10 kitap yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 2 sayfa olmuş cıvımamış topik diyordum ki... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Arkadaş sizde her kuşu yapmışsınız bi leylek kalmış. Ne kadar tecrübeli adam varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yabancı kadınlara bakma sen, onlar için haftada 1 yapılan rutin bir iş bu.. ( en azından barda tanışılan çoğunluk için ) hal böyle olunca, ön sevişme biraz daha fazla aşk olarak algılanıyor. yani bir yabancı seninle öpüşmeyebilir ama cinsel ilişkiye girebilir diye açıklayayım. olay farklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 BALUU BENİ DAĞA KALDIR ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 peki poposunu bana sürterse ve boynuma elini atıp saclarımı cekmeye baslarsa ne yapmam lazım? bi arkadas icin soruyorum. hatun yabanci bu arada, rus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nasıl tepki vermek hoşuna giderdi fistan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim degil arkadasin hosuna gidicek. tavsiye ariyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben senin şahsi fikrini merak eyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ayak yapma bi arkadaş diye Vur masaya işte halep işte arşın de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben de sorayım o zaman, şimdi benim çok hoşlandığım bir kız var ben bu kızı nasıl kendime aşık ederim? sevişirken onu duvara yaslasam hoşuna gider mi yoksa jakuzide mi seks yapsak diyorum, o zaman kesin tav olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şu anda mı yapıyo fistan. tam şuanda mı yani. sen de ordamısın. başka kimse var mı ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o aşamaya gelirsen 1 gün, bence " emin misin ? " diye bir soruver herşeyden önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bende fahişe yürekli birinden hoşlanıyorum çok güzel bir mazimiz var lakin o şimdi maziyi göm diyo.Ben gömmek istemiyorum. Aşık olduğumdan sevdiğimden değil kaybetmeyi hazmedemiyorum bu nolcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 fede said: şu anda mı yapıyo fistan. tam şuanda mı yani. sen de ordamısın. başka kimse var mı ortamda AHAHA win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bir kac kirk yas ustu kadin da var benim oglum paticikte yaziyor diyen. ne farkeder yahu. olay kritigi yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sulandirmadan tartisabilicekseniz acik kalsin topic, yoksa kapatalim dukkani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar