Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks Üstüne

Nomak

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;

Bir konuyu tartışmak ve bu cizgide açıklık getirmek istiyorum malum bir konu male ve femalelar arasında.Ufak bir kaç konuya daha değiniceğim.

Kafamdaki soru şu seksi bekleneni partnerinize vermek içinmi yapıyorsunuz yoksa beklediğinizi almak için mi ? Çoğu erkeğin karşılaştığı sorun olan erken boşalma karşılaşan varmı varsa üstesinden nasıl gelmeye çalıştınız.

Sekse başlamadan önce ön sevişme sürelerini ne kadar uzun tutuyorsunuz...

Bu konuda aktif olan male arkadaşlarımızı topice bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ister istemez olur o sanırım, ten uyumu diyelim.

ama istediğin birini sanmıyorum boş bırakasın ki, konuşsun ;)

ama ne bileyim, şahsen ben bir alışma dönemi geçirdim. ilk deneyimlerde çok aceleciydim, artık daha fazla keyif aldığım söylenebilir. belki artık karşı cinsin bedenine daha fazla değer veriyorumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

seks direk psikolojik bişey kanımca
ruhun inilik gider tek gecelik bi ilişki yaşar sadece kendini düşünürsün karşındaki tatmin olmuşmudur umrunda olmaz
bi kadını çok sefersin ereksiyon bile olamazsın kıyamazsın birlikte olmaya
sıradan bi kadın sıradan bi ilişkin olur cinsel ilişkiye girersin ne yaptıgını bilmezsin bilinçin kapanır sekski ki en sağlıklısı bana göre bu, akışına bırakıcaksın yok ön sevişmeyi uzattıkca uzatmak gereksizdir ne gerekiyorsa o olsun dans gibi düşünün müzikte açın zati sevişirken..

dr.llama
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür şeylerden genel anlamda pek anlamam, yani kendi yapımı bile henüz çözebilmiş değilim :)

daha kontrollü olmaya çalışabilirsin, bir çok şeyi mimiklerden vs, anlayabilirsin.

ya da belki 100 ways to make women happy felan gibi şeyler var, onların bir çoğu faydalı bilgiler, ya da ne bileyim, esquire felan gibi dergilerde bazı ipucları vardır bu konularda, önemli bölgeler, rahat pozisyonlar vs.. onlara da bakabilirsin.. performans için yani.

ama kontrollü hareket edersen bence daha rahat olur, içgüdüsel bazen rahatsız edici olabiliyor karşı taraf için diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi tamam bir gecelik hissedilen duygular üstüne yapılan sekslerde değişik sonuçlar doğurabiliyor ama yinede bu aralar partnerim için en azından %30 kontrol olmayı tercih ediyorum.

yinede ten birleşim önemli.

also

Sadece bu konuları konusmasakta olur topikimiz seks üstüne X(
Sosyal ağlarda paylaş

kontrollü olmak onemli heleki seviyorsan bazen o esnada insanlar kendinden gecip sacma sapan kelimeler sarfedebilio(deneyimsizken).benim cok uzun sureli iliskimin bitmesinin tek sebebi istemeden de olsa o esnada yanlıs bir kelime sarfettim tabi kız benden sogudu.su an bir ihtiyac olarak bakıorm o tip seylere ileride bir daha sevebilceim kız cıkarsa ihtiyac olmaktan cıkar daha farklı sekilde aklımda kalır.akısına bırakmayın bence nerde durmanız nerde ilerlemeniz gerektigini bilin ben cok acı orendim...
Sosyal ağlarda paylaş

bi de fazla göz temasından kaçın, yani göz teması olsun ama çok fazla değil. Benim gibi çok uzun bakma yani, o da rahatsız edebiliyor.

yahu gerçi ben bunların çoğunu karşı cinsten öğrendim, kendine konuşkan rahat bir eş bul dostum en iyisi : )

ama her eş de farklı muameleden hoşlanır tabi, o da ayrı mevzu.

Lan çok zor bir iş, anlatılmaz muhtemelen.

ne desen eksik ne dese eksik..
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen yaşarnırda, bellı krıterler değişmiyor ben yinede ön sevişmeyi 15dk gibi bir süreç olması gerekli diyorum.

Sonrası partnerlere kalmış.

ama bu yabancı kızlar bot gibi duruyor sevişirken :d(sevgilim değil tabiki )

çok itici geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...