mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 işte budur. mükemmel bir bomba daha sir den. diyorum abi ver şu gözlükçünün adresini alıcam o pembe camlı gözlüklerden.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tarihten bir yaprak. İktidar ve muhalefet arasındaki kavga 1960 yılından itibaren artık en yüksek haline ulaşmıştı. CHP Genel Başkanı'nın yurt gezileri engellenmek isteniyor,muhalif yazarlar tutuklanıyor basın sansürleniyordu.CHP'yi ihtilal hazırlığı içersinde olmakla suçlayan iktidar.[13] ,Nisan ayında basını ve muhalefeti soruşturmak amacı ile,gazete kapatmaktan,muhalif düşüncede olanları tutuklamaya kadar geniş yetkilere sahip bir Tahkikat Komisyonu kurdu.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sir said: neyse sıkın biraz dişinizi, hep birlikte görücez bu işin sonunu. sonu geldi zaten. artık demokrasi elinizden gittiğinde, insanların sopayla camilere namaz kılmaya kovalandığında, kızların zorla başları kapatıldıklarında hepimiz görecez.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sizin gözlükleri de veli efendide satıyolarmış ;) edit: gaste mi kapanmış? köşeyazarları hapse mi atılmış? yurt gezileri mi engellenmiş?chp hangi yapmak istediğini yapamıyo ki bugün? hani hani, neredesin firüüze?
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sg-1 said: Sir'inki daha cancanlı yav.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ergenekon'un ortaya çıkartılması gerek, buna kesinlikle katılıyorum. Ama çok açık bir şekilde, AKP kapatma davası başladığında yapılan gözaltıları ve davanın en sıcak haftalarından birindeki gözaltıları kapatma davasıyla alakasız olarak görmek çok net biçimde at gözlüğü takmaktır.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 başsavcı acıklamada bulundu ; haberım yok demedim, gozaltı emrını ben vermedım dedim dedi :S
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 vallaha cevap versek şöyle sille tokat ağız burun kırarcasına beyzbol sopasıyla falan, al sana ergenekon, al sana Atatürk, al sana Laiklik, dercesine... Tekdir ile akıllanmayanın hakkı kötektir kısmındayız artık...
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sir said: sizin gözlükleri de veli efendide satıyolarmış ;) edit: gaste mi kapanmış? köşeyazarları hapse mi atılmış? yurt gezileri mi engellenmiş?chp hangi yapmak istediğini yapamıyo ki bugün? hani hani, neredesin firüüze? Üstte "Tarihten Bir Yaprak" yazıyor sanırsam, "Bugün" yazmıyor. İsteyen istediği gibi ilişkilendirebilir tabi, o ayrı. Ayrıca, benzer soruları Babacan'a da sormuştuk biz o malum meselede.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tayyib erdoğan ın akıl hocalarının savundukları sivasta bu ülkenin yetiştirdiği gerçek demokratları gerçek insan hakları savunucularını yaktı. ondan dolayı bu işin gideceği yolu biliyorum. kimlerden siyaset eğitimi aldığı bilinen bir gerçek. kimlerin dizinde eğitim aldığıda zaten resimlerden biliyoruz. tüm dünyanın aradığı teroristlerin maddi kaynaklarını yöneten sağlayan insan için kendisi benim aile dostumdur ben tanırım kendisine kefilim diyen bir insan. ama bunlar yeterli değil canım şeriatın geldiğini görmek için. önce gözlükler çıkarılmalı bunları görmek için yoksa tozlu tozlu pespembe bir görüntüyle karşılaşırsınız nereye baksanız.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yalnız bu sinan aygünden her zaman kıllanmıştım :D şaka bir yana da ytl değer kaybetti, döviz çıkış içinde. borsa 2 yılın en kötü gününü geçiriyor. akp gider ayak cebini doldurup gidiyor
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nocom said: yalnız bu sinan aygünden her zaman kıllanmıştım :D şaka bir yana da ytl değer kaybetti, döviz çıkış içinde. borsa 2 yılın en kötü gününü geçiriyor. akp gider ayak cebini doldurup gidiyor geliklerinde de o cepler doluydu Kayıp Trilyonlarla...
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sir said: sizin gözlükleri de veli efendide satıyolarmış ;) edit: gaste mi kapanmış? köşeyazarları hapse mi atılmış? yurt gezileri mi engellenmiş?chp hangi yapmak istediğini yapamıyo ki bugün? hani hani, neredesin firüüze? universite rektörü atıldı hapse. daha niceleri atıldı kimisi baskıyı kaldıramadı intihar etti. insanların hayatları baskı altına alındı.üzerlerine maddi ve manevi yollardan saldırıldı. daha ne konuşuyorsun çok merak ediyorum. madem AKP avukatlığına soyundun ozaman bari büyük abilerinin yaptığı gibi nereye denk gelirse atıp tutma. sonra neme lazım girdiğin karanlıkta kaybolursun.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Drakkahn said: nocom said: yalnız bu sinan aygünden her zaman kıllanmıştım :D şaka bir yana da ytl değer kaybetti, döviz çıkış içinde. borsa 2 yılın en kötü gününü geçiriyor. akp gider ayak cebini doldurup gidiyor geliklerinde de o cepler doluydu Kayıp Trilyonlarla... yenı partı kurulunca aynı akp de oldugu gıbı bu paralar surulecek çalışmalar için.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ergenekon soruşturmasını Cumhuriyete , Atatürk ilkelerine , Atatürkçülere karşı yapılan bir savaş gibi görmek bu şekilde algılamak yüksek siyasi fanatiklik isteyen bir davranış biçimi. Burda görüyoruz fanatikleri , ADD yi dokunulmaz ve içindeki insanları 4-4lük mükemmel olarak tescil eden bir zihniyet. Emniyete toptan "feytullahın itleri" diyen bir zihniyet. Savcı , polis hepsi feytullahın adamları zaten. O bombaları atanlar ordudan aşıranlar da feytullahın adamları zaten vs. vs. Birsürü belge ile desteklenen ciddi bir soruşturmayı oraya buraya çekmenin amacı ne anlamıyorum. Bu kadar köpürüp hakaretlere varan söylemler söyleyen arkadaşların soruşturmaya karşı tepkileri de ilginç. Sanki gözaltına alınanlar suçlu ilan edilmiş ve tutuklanmış. Nokta dergisi baskı ile kapattırılıyor ses yok , Cumhuriyet gazetesinin yazarı sorgu için gözaltına alınıyor kıyamet kopuyor. Aman Cumhuriyet gazetesinin tek kılını bile soruşturmayın onların hepsi tepeden gelme ilahi mükemmel insanlar... Hepsinin de dünya üzerinde dokunulmazlıkları var , dürüstlükleri ve doğru oldukları tüm insanlık tarafından tescillenmiş...
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 belge ? where is the belge ? aylardır içerde çürüyor insanlar yargılanmadan. sizin gazet yazmıyor diye yok sayılır heralde böyle şeyler
sir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hey dostum, nokta dergisi fetocuydu, zaten "kendi kendini kapattı" tamam mıaa? gelsin gelsin obaa şeriiat bol bol yensin, hobaa şeriiat
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Burada yüksek derecede siyasal fanatiklik ve karaktersizlik gerektiren tek şey AKP yi yalamak için son 3 aydır bu kadar kasıyor olabilmen. sen devam et koç, aslansın
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yuh diyorum belge mi ? Savcılığın topladığı birsürü belge var , emniyetin doğruladığı birsürü belge var. Dava sırasında boy boy çıkar zaten görürüz hep beraber. Sanki uyduruyorum haber okuyup dinlemedin mi ?
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Horizon said: Ergenekon soruşturmasını Cumhuriyete , Atatürk ilkelerine , Atatürkçülere karşı yapılan bir savaş gibi görmek bu şekilde algılamak yüksek siyasi fanatiklik isteyen bir davranış biçimi. Burda görüyoruz fanatikleri , ADD yi dokunulmaz ve içindeki insanları 4-4lük mükemmel olarak tescil eden bir zihniyet. Emniyete toptan "feytullahın itleri" diyen bir zihniyet. Savcı , polis hepsi feytullahın adamları zaten. O bombaları atanlar ordudan aşıranlar da feytullahın adamları zaten vs. vs. Birsürü belge ile desteklenen ciddi bir soruşturmayı oraya buraya çekmenin amacı ne anlamıyorum. Bu kadar köpürüp hakaretlere varan söylemler söyleyen arkadaşların soruşturmaya karşı tepkileri de ilginç. Sanki gözaltına alınanlar suçlu ilan edilmiş ve tutuklanmış. Nokta dergisi baskı ile kapattırılıyor ses yok , Cumhuriyet gazetesinin yazarı sorgu için gözaltına alınıyor kıyamet kopuyor. Aman Cumhuriyet gazetesinin tek kılını bile soruşturmayın onların hepsi tepeden gelme ilahi mükemmel insanlar... Hepsinin de dünya üzerinde dokunulmazlıkları var , dürüstlükleri ve doğru oldukları tüm insanlık tarafından tescillenmiş... bu ülke susurluğuda gördü horizon bey ...
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Umarım 2. sururluğu görmeyecek işte , bukadar ileri gidilememişti ozamanlar. Şimdi gidiliyor diye kıyamet kopuyor. Kopacak tabi.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ama bu ülke her zaman msp,refah,fazilet,akp yi gördü, sonlarınıda gördü :)
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Horizon said: Ergenekon soruşturmasını Cumhuriyete , Atatürk ilkelerine , Atatürkçülere karşı yapılan bir savaş gibi görmek bu şekilde algılamak yüksek siyasi fanatiklik isteyen bir davranış biçimi. Burda görüyoruz fanatikleri , ADD yi dokunulmaz ve içindeki insanları 4-4lük mükemmel olarak tescil eden bir zihniyet. Emniyete toptan "feytullahın itleri" diyen bir zihniyet. Savcı , polis hepsi feytullahın adamları zaten. O bombaları atanlar ordudan aşıranlar da feytullahın adamları zaten vs. vs. Birsürü belge ile desteklenen ciddi bir soruşturmayı oraya buraya çekmenin amacı ne anlamıyorum. Bu kadar köpürüp hakaretlere varan söylemler söyleyen arkadaşların soruşturmaya karşı tepkileri de ilginç. Sanki gözaltına alınanlar suçlu ilan edilmiş ve tutuklanmış. Nokta dergisi baskı ile kapattırılıyor ses yok , Cumhuriyet gazetesinin yazarı sorgu için gözaltına alınıyor kıyamet kopuyor. Aman Cumhuriyet gazetesinin tek kılını bile soruşturmayın onların hepsi tepeden gelme ilahi mükemmel insanlar... Hepsinin de dünya üzerinde dokunulmazlıkları var , dürüstlükleri ve doğru oldukları tüm insanlık tarafından tescillenmiş... sen şimdi ciddi ciddi ergenekon soruşturmasına siyasetin karışmadığını AKP nin alakası olmadığını söylüyorsun öyle mi ? yani AKP ergenekon davasını birilerini sindirmek için kullanmıyor. Buna cidden inanıyorsan AKP nin çok samimi özgürlükçü demokrat ilerici bir parti olduğunu düşünüyorsan ya çok safsın yada bu ülkenin temel niteliklerine karşı bir düşmansın. ergenekon davası AKP nin karşısındakileri sindirmek için kullandığı bir davadır. gerçekten samimi olarak devlet içindeki çeteleri, darbe yanlılarını tutuklamak ortadan kaldırmak isteseler gitsinler istedikleri gibi deliller çerçevesinde kimi tutuklarlarsa tutuklasınlar. Helal olsun bile derim. Ama bu davanın sonucu, gerçekten böyle bir çetenin var olup olmaması kendileri için zerre kadar önemli değilken burda gelipte AKP avukatlığı yapmanız cidden çok komik oluyor. Size AKP li mutlu günler diliyorum. umarım kafanızı dışarı çıkaramayacak günler geldiğinde huzur içinde evinizde uyursunuz yoksa çok uykusuz kalacaksınız demektir.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mani said: gerçekten samimi olarak devlet içindeki çeteleri, darbe yanlılarını tutuklamak ortadan kaldırmak isteseler gitsinler istedikleri gibi deliller çerçevesinde kimi tutuklarlarsa tutuklasınlar. Helal olsun bile derim. e bu yapılıyo zaten? bunun yapılmadığı sonucuna nerden varıyosun?
Öne çıkan mesajlar