Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sir said:
alakaları yoksa serbest bırakılırlar ilhan selçuk gibi, tırsmayın bu kadar. fetocu polis de fetocu istanbul başsavcılığının emriyle hareket ediyo bu arada di mi =)

toz pempe gözlükleri nerden aldıysan bende istiyorum acilen. nekadar güzelmiş dünyayı böyle görmek.

gündem ne güzel değiştiriliyor memleketimde. yapılan zamlar enflasyonun gittikçe batması. ama hükümetin bunu inkar etmesi. herşey tıkırında.
Mesaj tarihi:
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Bileşik Endeksi 33615 puana kadar gerileyerek, 2 yıl önceki seviyelerine geri döndü.

İMKB Bileşik Endeksi 33500 puan ve üstündeki seviyeleri en son 2006 yılı Temmuz ayı ortalarında görmüştü.

birileri yine çuvalla parayı götürdü.
Mesaj tarihi:
sir said:
alakaları yoksa serbest bırakılırlar ilhan selçuk gibi, tırsmayın bu kadar. fetocu polis de fetocu istanbul başsavcılığının emriyle hareket ediyo bu arada di mi =)

başsavcının haberi yok.

bir gün sırf akp yapıyor diye savunduğunuz pisliğin içinde boğulacaksınız.
Mesaj tarihi:
4Ever said:
sg-1 said:
%53'e kaç kişi kaldı?

hangi %53

Hah işte o yüzden bugün bu haldeyiz.

"Hangi %53, ben %53 felan göremiyorum" diyenler yüzünden.
Mesaj tarihi:
tarih: 08 mayis, konu: yargitay bildirisi, konusan: dengir mir bilmemne: "Yargi bagimsizligini kaybetmistir"

tarih: 08 temmuz, konu: ergenekon davasi, konusan: dengir mir bilmemne: “Yargının tarafsızlığına, bağımsızlığına saygı gösterilmesi lazım”

bu aciklama hakkindaki yorumumun cok seksi goruntuleri icin tikla

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Mesaj tarihi:
Dünya basını gözaltıları böyle duyurdu

Aralarında iki emekli generalin de bulunduğu 7 kişinin gözaltına alınması uluslararası haber ajansı AP tarafından abonelerine duyuruldu.

AP: İki emekli general gözaltında

Uluslararası haber ajansı AP, emekli iki generalin Türkiye'deki muhafazakar İslamcı hükümete karşı darbe hazırlığı yapmak amacıyla gizli bir örgüt kurmaktan gözaltına alındığını duyurdu. Haberde Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün ile hükümeti eleştiren yazıları ile bilinen bir gazetecinin de gözaltına alındığını belirtti.

AFP: Emekli generaller ve gazeteciler gözaltında

AFP haber ajansı, Türk polisinin salı günü aralarında iki emekli general ve tanınmış bir gazetecinin bulunduğu 7 kişiyi hükümete karşı gizli bir örgüt kurma suçlamasıyla gözaltına aldığını abonelerine duyurdu. Haberde, emekli generaller Hurşit Tolon, Şener Eruygur ve Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay'ın gözaltına alındığı belirtildi.
Mesaj tarihi:
taraf gazetesinden o muhteşem kaynaklarına dayanarak çok çarpıcı belgeler bekliyorum. malum kendileri demokrasiden insan haklarından taraf. bu yapılan tutuklamalar hükümetin yargıyı kontrol altına alması, her zaman olduğu gibi gündem değiştirmek için muazzam zamanlarda denk gelen gözaltılar. hadi canlarım aslanlarım benim. gösterin gücünüzü.
Mesaj tarihi:
İktidarın usulsüz vergi denetimleri ile muhalifleri baskı altında tuttuğunu, muhalif tv leri rtük cezaları ile tehdit ettiğini zaten çok iyi biliyoruz. Bu durumu çeşitli akp yanlısı yazarlar bile eleştirdi.

Ergenekon ise iktidarın faşizmde sonraki basamağı. Gözaltına alınan isimlere bakın. Akp ye sıkı muhalefet yapıp sesini kitlelere duyurabilir konumdaki insanlar gözaltına alınıyor.

Daha korkuncu ise demokrat ve liberal kisvesi altındaki bazı akp fanatiklerinin, 1 yıldır hiçbir suçlama olmadan hapiste çürütülen insanları darbeci teröristler olarak ilan edip akp nin yaptığı her pisliği öğütmeye çalışmasıdır.
Mesaj tarihi:
madem iddianame çabuk çıksın istiyosunuz, bi el atın da 2 milyon belgeyi siz düzenleyin, gözden geçirin.

ergenekon kadar önemli ve geniş çaplı bi olaya da "gündem saptırmak" olarak bakıyosunuz, muhteşemsiniz ey yurdum gençliği. hemen Atatürk'ten alıntılar, "meydanı boş bırakmayalım, cevap verelim" şovenizmleri, boş boş ahlaki nutuklar, fırsatı buldunuz ezberden okuyun valla mis.

bu soruşturmayı yürüten savcı da zekeriya öz, onun haberi olmadan gözaltına alındılarsa sorun var demektir tabi. mustafa balbay büyük ihtimalle serbest bırakılır zaten, ama şener eruygurun bu soruşturma boyunca çok adı geçti ben bekliyodum gözaltına alınmasını.

ADD de çok "sivil" bir STK'dır, naçizane =)

neyse sıkın biraz dişinizi, hep birlikte görücez bu işin sonunu.
  • Yeni Oluştur...