Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 birkaç tesadüf daha 1 temmuz elektrik zammı 30 haziran doğalgaz zammı akp açık açık gözdağı veriyor demek başsavcıya tbr brv nerde evropa birliği bu faşist almanya dönemlerini hatırlatan uygulamalar gerçekleşirken?
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AKP kapatma davasında kapatılması mı kapatılmaması mı ülkeye daha hayırlı olur diye tereddütte idim ama sağolsunlar bütün tereddütlerimi giderdiler. Bu adamların iktidarda geçirdiği her gün onarılmaz hasarlara yol açıyor. Onlar ile aynı havayı paylaşmak bile artık zoruma gidiyor. İşi bu raddeye getirdikleri için gurur duymaları gerekir.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Avrupa birliğinden çıt çıkmaz hiç merak etme. Kuklalarının düşmanlarını temizlemesine neden ses etsinler. Sparkcaster said: birkaç tesadüf daha 1 temmuz elektrik zammı 30 haziran doğalgaz zammı akp açık açık gözdağı veriyor demek başsavcıya tbr brv nerde evropa birliği bu faşist almanya dönemlerini hatırlatan uygulamalar gerçekleşirken?
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu haftasonu Cumhuriyet mitinglerine devam etmek gerekiyor, hemde çok daha güçlü, çok daha hedefine yönelik bir şekilde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o değil de şimdi korkmaya başladım demin aklımdan ergenekonla ilgili bişeyler geçti, acaba bende fikir babasımıyım bu ergenekonun :(((
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gözaltıların zamanlamasında dikkat çeken 3 nokta 1 Temmuz 2008 hurriyet.com.tr Ergenekon operasyonu kapsamında bu sabah gerçekleşen 4 üst düzey gözaltı zamanlaması açısında da dikkati çekiyor. 1- Türkiye bugün AKP Kapatma davasında Başsavcı Abdurrahman Yalçınkaya'nın yapacağı sözlü açıklamaya kilitlenmişken Org. Şener Eruygur, Org. Hurşit Tolon, ATO Başkanı Sinan Aygün ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın gözaltına alındığı haberi ile sarsıldı. Gözaltıların kapatma davasının kritik bir dönemece girdiği dönemde gerçekleşmesi dikkati çekiyor. 2- Gözaltıların geçen hafta yapılan sürpriz Başbakan Erdoğan-Org. İlker Başbuğ görüşmesinin ardından yapılması da diğer ilginç bir nokta. 3- Temmuz ayının sonuna doğru Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni komuta kademesini belirleyecek Yüksek Askeri Şura toplantısı yapılacak. Bu toplantıya günler kala gözaltıların gerçekleşmesi kulislerde anlamlı bulundu.
matama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sir suna cevap ver bakalim hani aylar once gozaltina alinan hapse atilan ergenekoncular vardi ya? noldu onlara nerede iddianame ortada hale bir tane iddianame yok ? bu suc degil mi sence adamin birini suc oldugunu iddia bile edemeden iceri almak. kendini koysana onlarin yerine
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AKP Kendimi kapattırmak icin gelinde geleni yapıyor, Yine Maduru oynamak istiyorlar, Türkiye şuan camur batagının icinde hiç bir dogru yanımız yok düzgün calışan hiç bir yerimiz yok. Kamudan, truzime, saglıktan egitime herşey boktan durumda. AKP bunların faturasını bir kişiye yıkmak istiyor ve sonuç olarak o kişide Başsavcı olucak kısaca bizi kapattınız ülke bu hale geldi olucak. not: oha evin üzerinden 2 f16 1 tane helikopter gecti :S
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lol helitopter 5dk aynı yerde duruyor havada ve binalara cok yakın gürültüden camlar sallanıo
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tamma işte götürüyorlar hurşiti istanbula 2 f16da koruma yapıyor
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Ergin, “Gözaltılardan haberim yok. Başsavcılığın talimatı ile gözaltılar yapıldı deniyor. Benim bilgim yokö dedi. KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMA ANKA’ya konuşan Ergin, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimlerle ilgili kendisinin herhangi bir talimatı olmadığını vurgulayarak, “Geniş Yetkili Ağır Ceza’nın kontrolünde yapılıyor. Bana bilgi verilmesi gerekirdi. Bunu ayrıca araştıracağımö diye konuştu. Ergin, kuvvet komutanlığından emekliye ayrılmış, sivil toplum örgütü temsilcisi ve bir gazetenin Ankara temsilcisinin gözaltına alınmadan önce kendisine de bilgi verilmiş olmasının gerektiğini, bu bilginin kendisine neden verilmediğini de araştıracağını kaydetti.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 fedaykin said: İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Ergin, “Gözaltılardan haberim yok. Başsavcılığın talimatı ile gözaltılar yapıldı deniyor. Benim bilgim yokö dedi. KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMA ANKA’ya konuşan Ergin, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimlerle ilgili kendisinin herhangi bir talimatı olmadığını vurgulayarak, “Geniş Yetkili Ağır Ceza’nın kontrolünde yapılıyor. Bana bilgi verilmesi gerekirdi. Bunu ayrıca araştıracağımö diye konuştu. Ergin, kuvvet komutanlığından emekliye ayrılmış, sivil toplum örgütü temsilcisi ve bir gazetenin Ankara temsilcisinin gözaltına alınmadan önce kendisine de bilgi verilmiş olmasının gerektiğini, bu bilginin kendisine neden verilmediğini de araştıracağını kaydetti............
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İstanbul'da da 17 kişinin gözaltına alındığı söyleniyor. Duyumlar ADD Şubelerinin basıldığı yönünde.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eee oha.... savcisinin haberi yok. sivil toplum orgutu, gazete burosu basiliyor. super is.
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 biraz önce TV'de izledim toplamda 7 kişi gözaltına alınmış
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sinan aygün gözaltına alınmamış dediler şimdi tvde, ayrıca hurşit tolon un da askeri lojmanda otururken gözaltına alınmasıda cok düşündürücü
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Göz korkutmakdan başka birşey değil. ABdeki abileri neden bu saçma sapan gözaltılar hakkında yorum yapmıyor acaba? Ama pardon bunlar demokrasinin gereği gözaltılar unutmuşum.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek” Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.” İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 habertürk 21 kişi demiş gogo emin çölaşanı da alın gözümdeki değeri artsın
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sir said: alakaları yoksa serbest bırakılırlar ilhan selçuk gibi, tırsmayın bu kadar. fetocu polis de fetocu istanbul başsavcılığının emriyle hareket ediyo bu arada di mi =) Başsavcı Ergin: Gözaltılardan haberim yok İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Ergin, “Gözaltılardan haberim yok. Başsavcılığın talimatı ile gözaltılar yapıldı deniyor. Benim bilgim yok” dedi. Ergin, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimlerle ilgili kendisinin herhangi bir talimatı olmadığını vurgulayarak, “Geniş Yetkili Ağır Ceza’nın kontrolünde yapılıyor. Bana bilgi verilmesi gerekirdi. Bunu ayrıca araştıracağım” diye konuştu.
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yokki o atatürk'ün dedigi Gencler, herkes susuyor nerde biz zamanında Devrimcileri, Yerde bir Zamanın Sagı Solu, Nerde o 80 kusacı cocukları, nerde denizin evlatları. Bize yeri geldigi zmaan anlatırlar Sag söyleydi Sol böyleydi. Şuan nerede hem sagı hem solu neden sesleri cıkmıyor. Bence şuan kendimizden utanmalıyız
Öne çıkan mesajlar