Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Henüz kesin bilgiler olmamakla birlikte Fettullahçı Polis Emekli Orgeneral Hurşit Tolon'u gözaltına almış ve Cumhuriyet Ankara Bürosunu basmış durumda. Artık iş açık savaş boyutuna doğru hızla ilerliyor. Örtülü savaş günlerinin bitmesi gittikçe yaklaşıyor.
Mesaj tarihi:
En son da Sinan Aygün gözaltına alındı.

Üzülmekle beraber bu gözaltına alınan isimlerin, Ergenekon olayları ilk başladığında suskun kalmalarından dolayı acı çekiyorum şu anda.

Bre adamlar, size dokunacağı belli değil miydi bu pisliğin? Niye zamanında tepkinizi adam gibi göstermediniz?

Herşey bir yana AKP iyice ipini çekti.
Mesaj tarihi:
sir said:
aman tanrım! şener eruyguru da gözaltına almışlar, bunlar iyice şımardı!! askerleri gözaltına alıyolar resmen yahu!? OMG!?

Kına yak işte ülkeye demokrasi geldi diye.
Mesaj tarihi:
alakaları yoksa serbest bırakılırlar ilhan selçuk gibi, tırsmayın bu kadar. fetocu polis de fetocu istanbul başsavcılığının emriyle hareket ediyo bu arada di mi =)
Mesaj tarihi:
abi 2 orgeneral dan emekli adam tutuklanıyorsa
bir çok askerde daha öncede alında ise hakket bütün askeriye tutuklanmalı bune yaa böyle kafam allak bullak oldu hiç bi zaman basmadı bu ergenokanada kafam zati
Mesaj tarihi:
suclama neymıs acaba mercımek davasından trılyonları cukka mı etmısler yoksa akbil davasına paraları cebemı atmıslar ahh pardon onları yapan basbakan ıle cumhurbaskanıydı degıl mı???
Mesaj tarihi:
Oramiral İlhami Erdil gözaltına alındığında kimse ses etmemişti zira sorun adli bir vaka idi. Bu ise tamamen siyasal. O kafana dank etmeyecek fark ama solun yinede söyliyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
sir said:
alakaları yoksa serbest bırakılırlar ilhan selçuk gibi, tırsmayın bu kadar. fetocu polis de fetocu istanbul başsavcılığının emriyle hareket ediyo bu arada di mi =)

Sinan Aygün ve Hurşit Tolon bırakılabilir ama Şener Eruygur daha fazla tutulur gibi geliyor bana. İsmi kaç aydır Zikrediliyor çünkü.

Bu arada bu gözaltıları gerçekleştiren Savcı Zekeriya Öz'ün Fetullah bağlantısını cümle alem biliyor. Neyi yalıyorsun yine?
Mesaj tarihi:
feto sen nelere kadirsin heyt bee
bakınız, ergenekon diye bi örgüt var, bu örgüt soruşturuluyo, soruşturma sırasında ismi geçen bazı kişiler de gözaltına alınıyo, sorgulanıyo, alakası olmadığı anlaşılınca da serbest bırakılıyo..sizde hazımsızlık yaratan nedir onu çözemedim, eski orgenerallerin gözaltına alınması mı? ergenekon olayı aydınlanmasın mı, onu mu istiyosunuz?
Mesaj tarihi:
sir said:
bakınız, ergenekon diye bi örgüt var, bu örgüt soruşturuluyo, soruşturma sırasında ismi geçen bazı kişiler de gözaltına alınıyo, sorgulanıyo, alakası olmadığı anlaşılınca da serbest bırakılıyo..sizde hazımsızlık yaratan nedir onu çözemedim, eski orgenerallerin gözaltına alınması mı? ergenekon olayı aydınlanmasın mı, onu mu istiyosunuz?

Yersenekon
Mesaj tarihi:
sir said:

ergenekon diye bir örgütün olduğu var sayılıyor, yoksa ben yanılıyorumda savcılık sana da mı bilgi verdi.
  • Yeni Oluştur...