Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu kitleye öyle uyuz kapıyorumki kelimeler yetmez. "YAZMA!! SİNİRLİ!! SAKIN YAZMA!!" lan .... ozaman niye msn'e giriyosun töbe estağfurullah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hatta ben açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 biriyle kavga etmek için girmiştir belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tam onu diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ardeth said: biriyle kavga etmek için girmiştir belki :p offline girsin bizi delirtmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tamam söylerim offline girer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahuea=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İsteyen istediği gibi girer, çok rahatsız ediyorsa silersin listenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 burtonesk said: Ardeth said: biriyle kavga etmek için girmiştir belki :p offline girsin bizi delirtmesin. +2 ayrıca bu başlığı nası aramam gerektiğini bilemedim bitürlü. zarar gelmez dedim sinirleri baştan depreştirelim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 açıldı mesajlarını kafada ignore etceksin abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 offf ben de deli oluyorum. her seferinde klavyesini parçalayasım geliyor.. bi arkadaşımın iletisi şöyleydi bugün "çinli ve japon arkadaşlarımla ödev yapıyorum lütfen bişe yazmayın" lan salak karı yazılmasını istemiyosan kapat msn i ya da offline dur.. ne diye meşgul yapıyosun.. bunların amaçları başka.. ilgi toplamaya çalışıyolar. ezikler evet ezikler bunlar. ağzını burnunu kıracaksın bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 şimdi çinli japon tanıyorum enternasyonel kimliğim doruklarda kısmını atarsan aslında ödev için birini bekliyo olabilir amma velakin lan yazsa nolcak o müthiş ilahi konsantrasyonun mu bozulcak kelebek etkisiyle kariyerinde başarısız mı olcan diye sorarlar adama di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 söylenmek istenen: lütfen herkes bana msnden mesaj atsın canım çok sıkılıyo kişisel iletime böyle yazarak dikkat çekerim ve insanlar merak ederler de mesaj atarlar bana belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 özellikle "sinirliyim! yazma!" ise nick bilakis yazasın sorasın "ah canıım nooolduki sana?" diyesin diyedir. kimse benle ilgilenmiyo =( mod'unun msn'e fışkırmış halidir. uyuzlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 radyoaktif maddeyle oynuyorum lütfen rahatsız etmeyin [ÇOK MEŞGUUUUL :@ :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hee bide bunun farklı versiyonu vardır. şahıs yeni bi ürün almıştır bunu aldığından dolayı gurur duymaktadır ve herkese duyurmak herkesi kıskandırmak istemektedir. ama çocuk gibi "ben bunu aldım baak" demek saçma gelecektir. bunun yerine bu arkadaş gider nickine "xyz aldı onunla uğraşıyor rahatsız etme!!!" yazar. gelde boğma şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Overseer said: radyoaktif maddeyle oynuyorum lütfen rahatsız etmeyin [ÇOK MEŞGUUUUL :@ :(:( ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xenocide said: bu kitleye öyle uyuz kapıyorumki kelimeler yetmez. "YAZMA!! SİNİRLİ!! SAKIN YAZMA!!" lan .... ozaman niye msn'e giriyosun töbe estağfurullah ya. girer sanane no ofens dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 beni ilgilendirip ilgilendirmediinden sanane O_o uzar gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 MSN topikleri popüler oldu. uğraşmayın milletle yahu :P ama saçma YAZMA SAKIN yazmak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 next jenıreyşın topiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xenocide said: beni ilgilendirip ilgilendirmediinden sanane O_o uzar gider bu. adamın kendi msni sanane sonuçta giriyomu giriyo demekki seni ilgilendirip ilgilendirmemesi bi şoka yaramıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 e yazmayın sizde, noolcak ki? nickini de okumayın hatta blocklayabilirsiniz de silin hatta bilgisayarınızı da kapatabilirsiniz yetmezse gidip söz konusu şahsiyeti camdan atın aklıma daha fazla çözüm gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 benim msn 7/24 açık mesela,birine kızsam yazamıyor muyum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar