Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn'e girip nick'ini "YAZMA SAKIN!" yapmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burtonesk said:
Ardeth said:
biriyle kavga etmek için girmiştir belki :p

offline girsin bizi delirtmesin.

+2

ayrıca bu başlığı nası aramam gerektiğini bilemedim bitürlü. zarar gelmez dedim sinirleri baştan depreştirelim nolcak.
Mesaj tarihi:
offf ben de deli oluyorum. her seferinde klavyesini parçalayasım geliyor..
bi arkadaşımın iletisi şöyleydi bugün "çinli ve japon arkadaşlarımla ödev yapıyorum lütfen bişe yazmayın" lan salak karı yazılmasını istemiyosan kapat msn i ya da offline dur.. ne diye meşgul yapıyosun..
bunların amaçları başka.. ilgi toplamaya çalışıyolar. ezikler evet ezikler bunlar. ağzını burnunu kıracaksın bunların.
Mesaj tarihi:
şimdi çinli japon tanıyorum enternasyonel kimliğim doruklarda kısmını atarsan aslında ödev için birini bekliyo olabilir amma velakin lan yazsa nolcak o müthiş ilahi konsantrasyonun mu bozulcak kelebek etkisiyle kariyerinde başarısız mı olcan diye sorarlar adama di mi
Mesaj tarihi:
özellikle "sinirliyim! yazma!" ise nick bilakis yazasın sorasın "ah canıım nooolduki sana?" diyesin diyedir. kimse benle ilgilenmiyo =( mod'unun msn'e fışkırmış halidir. uyuzlar!
Mesaj tarihi:
hee bide bunun farklı versiyonu vardır. şahıs yeni bi ürün almıştır bunu aldığından dolayı gurur duymaktadır ve herkese duyurmak herkesi kıskandırmak istemektedir. ama çocuk gibi "ben bunu aldım baak" demek saçma gelecektir. bunun yerine bu arkadaş gider nickine "xyz aldı onunla uğraşıyor rahatsız etme!!!" yazar. gelde boğma şimdi bunu
Mesaj tarihi:
e yazmayın sizde, noolcak ki?

nickini de okumayın hatta

blocklayabilirsiniz de

silin hatta

bilgisayarınızı da kapatabilirsiniz

yetmezse gidip söz konusu şahsiyeti camdan atın

aklıma daha fazla çözüm gelmedi.
  • Yeni Oluştur...