Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

happy tree friends (süper şirin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mükemmel karakterler, mükemmel bir müzik ve süper storyline'a sahip ufak çizgi diziler

www.happytreefriends.com

buyrun girin indirin seyredin veya kazaa'da falan da search edebilirsiniz. flash olarak bulabiliyosunuz kazaa'da.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
internet bölümünde aynısı açılmış...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Mesaj tarihi:
Çok iyi ya.
Şarkı zaten müthiş.
Kurgularda iyi. :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
said:
_NoelBaba_, 16 February 2004 10:19 tarihinde demiş ki:
internet bölümünde aynısı açılmış...

e zaten farkettiysen orda da demişim konu dışında da açmak lazım diye. çünkü bunun internet ile pok bi ilgisi yok daha çok konu dışı...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Eski bölümlerini kaldırmışlar, sanırım DvD'si çıkıyor diye, ilk bölümleri fln da süperdi, hele bir tanesi vardı kamp yapmaya gidiyorlardı orda biri katil çıkıyordu hepsini öldürüyordu :)[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
Şu şey manyak geziye çıkıyorlar ya birisi vitese saplanıyor herif vitesle deşiyor böğrünü.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
kablonetin icine edim ya
izliyordum
2 izledim
site açılmıyo şimdi pati açılmıyo ama sadece O site açılmıyor

allah belasını versin bu kablonetin emi öf grr[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
abi ping bile atılmıyo siteye şimdi
ulan hep beni buluyor
nereye girsem çöküyo sevdiğim aman beee[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
o valentine card ne öyle
note çok iğrenç özellikle[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
  • Yeni Oluştur...