Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 0 fiyatına satılmadığı sürece almak isterim.. Özellikle elinizdekilerin listesini girerseniz ben seçeyim içinden :) yalnız bir yerde promosyona 5 milyona alıp bana 45 milyona satmayın da...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Bonecrusher, 22 January 2004 10:46 tarihinde demiş ki: yalnız bir yerde promosyona 5 milyona alıp bana 45 milyona satmayın da... heuhe böle yapsak da nerden bilicen ki :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ben bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 öle karizmatik takılmakla olmaz bu işler, bi bakarsın kazığı yemişsin heuh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 45 dolara satılırsa zaten almam ben.. 45 dolar kazık oluyor biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 120 milyona aldığım 3 tane orjinal PS2 oyunu var. Lord of the rings: Two Towers SOCOM US NAVY SEALS Enter the Matrix 80 milyona bırakırım tanesini.[signature][hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ps2 yok bende[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 playstationa Spawn final fantasy 8 var playsitation 2 ye çok vardi ama yokmuş sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 orjinal oyunlarım; starcraft,starcraft brood war,the dig,little big adventure,ashes to ashes,vsvsvs...... haha hepsi eski be,yaşlanmışız[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 warcraft3 var bende kapmaynyadan 35e aldım 30a satarım[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 February 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ee zaten sifiri 30?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 starcraft+broodwars var orjinal.30 milyon+kargo ücretine veririm. icq: 157 311 899[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 *Bende de SC+Brood War var, daha yeni sayılır, Türkiye'de çıkanlardan - 20 milyon Mac/PC uyumlu *Diablo I alıcağını sanmam ne de olsa CD Key o zamanlar yoktu ama kutulu orijinal 10 milyon Mac/PC *Diablo II+LoD, Türkiye'de satılanlardan.Kitapcıkları var ikisininde.25 milyon *TopGun : Fire At Will 30 milyon, Mac uyumlu, Amerika'dan alınmıştır. *Fifa 98 RTWC 10 milyon Win uyumlu *Fifa 99 10 Milyon Win Uyumlu *Vice City PS2/Pal *Ridge Rager VI PS2/Pal[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bende de Jane's F15 var, dergiye abone olunca hediye etmişlerdi. Sonra dergi sıçtı boşu boşuna para gitti, bari onu çıkartiim :-P İlgilenirsen öm at..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 SimCity 2000, 3000 (antiparantez önce 3000 aldım sonra 2000), fifa 97. Neden hep eski bu oyunlar? Çünkü eskiden kopya diye bir olay ilginçtir ki turkiyede de yoktu ve original oyunlar daha ucuzdu. Yani en azından şimdiki gibi alınmayacak gibi değildi. Bir de bazı oyunlar var ki kopyasını al diyorlar resmen. DVD de çıkarıyorlar sende de dvd-rom yoksa koş kopyaya.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hoş o sc+broodwar zaten 20 milyona satılıyor türkiyede ehehe siz bana kazık atmaya çalışın 30 milyona eehhe.. silphatos o diablo 2+ lod 40 milyona satılıyor.. Sen şimdi 25 milyona satıyorsun.. hmm bir kötülük mötülük yok di mi :) okunmayacak kadar çizik cd, battlenet'te oynayamama felan olmaz di mi? alıcam çünkü ucuz ne de olsa[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valeron 20 milyona satarsan AOS alırım..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 fifa 2002 var istersen. :)[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar