Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 N64 oynamak istiyorum ama oyunları hakkında tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ki bu oldschool insana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mario 64 legend of zelda ocarina of time mario kart pokemon stadium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Üsttekine ilaveten: Perfect Dark 007 Jet Force Gemini Rayman 2 Super Smash Brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 emulatörle oynuyorum joysticksiz çok zor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 emulatorle de olsa mario 64 oynanir Ocarina of Time i kesin oyna boyle bisi bul bi de controller bul al oyna http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/pc/pc_psxn64usb.htm Yani N64 oynamanin bi anlami yok yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 esa koruması diye birşey varmış mario64 romunu bulamıyorum. edit: ben de şimdi super mario 64 buldum ona bakıcam. saolun tavsiyeler için. volfied o gösterdiğin converter muazzam birşeymiş dur ondan bakiyim ben bu hafta içi biyerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Fazla kasıntı olsa da Evangelion'un N64 oyununu sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Perfect dark'ı kimse yazmamış mı? Yazılmış ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Perfect Dark unutulur mu hiç. Elvis ya, adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar