spompas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 evi ilaçlattık 6 saat daha bahçede beklicem arka kapıdan bi girip yicek bişiler alim dedim kokuyu duymamla gözlerimin kararması bir oldu :( burnumdada cok pis yanma var bişi olmaz umarım bunları geçtim kahvaltı etmedim açlıktan ölcem telefonda içerde kaldı offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 bi kaç gün hiç girmesek daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 ben tatile giderken ilaçlatıp evden çıkıyorum. üçüncü gün fln annem gelip camları açıyor. havalanmışta oluyor. dönmeme bir gün kala da temizlikçi ayarlıyorum. bir hafta sonra geldiğimde mis gibi oluyor. bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 meth hangi gün pişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 meth i karavanda yapıyoruz. eve bulaştırmıyoruz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar