Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, biliyosunuz bu kenshin baya uzunca bi anime. :). Şimdi ben diyorum ki bunu indirmiyim, olan bi arkadaşa boş cd veriyim o çeksin bana. Var mıdır böle bi iyi arkadaş? :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
aman tamam ben indiririm soranda kabahat zaten. >:-([signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Mesaj tarihi:
hired gun belki fazla tepki veriyor ama "Kenshin" diye yazıp gerisini boş verince, ben de sinirlendim..

Kenshin tartışmak istiyorsan başka bir sürü topic var onlarda tartış..
"Kenshin'in tüm bölümlerini indirmiş olan var mı?" diye yazsaydın, içerikle de alakası olan bir başlık yazmış olurdun..

hired gun her konunun bir topici olmasını istiyor..
ben de bir topic açarken, içerikle alakalı doğru düzgün bir başlık..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 08 February 2004 04:32 tarihinde demiş ki:
valla onlarca kenshin topici var ARAMAYA ZAHMET edersen , orada kimde var kimde yok görürsün ... yeter ama ya içimiz dışımız kenshin oldu .. iyki kanal D yayınladi , herkez kenshinci mübarek....

pardon ya maksadımı baya aşmışım ... dün gece kafam baya iyi idi , kaş yapiyim derken göz çıkarmışım .. solonor ozur dilerim ......[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Mesaj tarihi:
ya yok tamam ya önemli değil. :) *!Konunun tatlıya bağlanmasına sevinir.*
Şimdi başka başlık açmıyım konu kirliliği olucak, bu arada özür dilerim evet sadece kenshin diye konu açmam kötü olmuş ama attığım mesajın saatine bakarsanız belki mazur görülebilirim. :)
Neyse şimdi verebilicek olan varmı? İlk iki bölümünü çektim bile ama verirseniz baya hoş olur yani. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
valla kenshin'in tüm bölümleri + ovaları için birine CD vereceksen bi 50'lik pack alip ver derim , keza 26 bölümlük ortalama bir seri 1 DVD'ye zor sığıyor (4.7 gb)...ve cidden sabırlı bir arkadaş bulman gerekecek ... :([signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Mesaj tarihi:
sen "ben çekmem" diyosun yani. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
bende yok ki :) kenshin'i sevmem ... lol ... neyse gereksiz geyik yapio olmayaayim , bir işe yarayayım bari , bilgi vereyim .. [hline]
*Anime : Rurouni Kenshin : (95 x 25 mins) , 1996 yapım

*Rurouni Kenshin - Requiem for the Restoration Royalists : (1 x 90 mins) , 1997 yapım

*Rurouni Kenshin - Reminisence (1.ova) : (4 x 30 mins) , 1999 yapım

*Rurouni Kenshin - Seisouhen (2.ova) : 2 epsiodes , 2001 yapım[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum

[Bu mesaj hired_gun tarafından 08 February 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu kadar dimi kenshin in çekilen herşeyi. başka bişey yok.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
Bende suan ogm olarak 95 bölüm ve 2 film mevcut.
Bi tane de netten indirdigim bi tane divx var.
CD ler benim degil gerçi ama onca cd yi cekecek adam zor bulursunuz. Zaten writerım bozuk eheh
Mesaj tarihi:
kazaa dan indiriyorum da nerden alıycam bölümlerin doğru olduğunu. Kaçıncı sn sinde yazıyo ya kaçıncı bölüm olduğu?[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
Solonor yaza kadar beklersen bende şuan bütün herbirşeyi mevcut ama ne yazıktır ki yaza kadar evimden ve cici bilgisayarımdan ayrıyım.Baktın seriyi yaza akdar bulamadın veya eksiklerin var bana söyle(doğrusu bende durmadan cdleri kaybedip yeniden downlaod etmek zorunda kalıyom ama yazın hala full olarak elimde olur sanırım...)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Mesaj tarihi:
sağol songoku. Yaza kadar tamamlayamassam haber veririm.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
ya ben episodeların adlarını nerden bulabilirim ya? Fake yiyip yemediğimi anlamak için. (kazaa dan indiriyorum da)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
bi kaç tane episode ismi buldum ama benimkilerden farklı.
Bi bakarsanız burda mesela 1. episode da "The Legendary Samurai... The Man Who Fights for Love" yazıyo ama bendeki bölümün başında "the handsome sworsman of Legend : A man who fights for Love" yazıyo. Şimdi bu doğru mu yanlış mı, doğruysa niye tamamen aynısı değil, yanlışsa niye benzerlikler var anlamadım. Anlayan biri varsa yardım ederse çok mutlu olurum.

Sağolun JAPANime ci Patiler.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
2 şey sorucam.
1)istanbuldamısın?
2)dvd ne kadar?[signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
kasma abi ya bölüm adıyla uğraşmak..

x-men evolution buldum ama hiçbiryerdeki episode guideların sırası birbirini tutmuyordu ben de episode episode incelemeyi bıraktım..

suprnova.org da var complete episodes olarak..
çek onu elinde bulunsun[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
tamamen haklısın ve katılıyorum ancak:
said:
Solonor, 07 February 2004 03:36 tarihinde bu thread dedemiş ki:
abi şimdi shadow client la yeni dl ye başladım 1 saattir açık ama yine en fazla 4kb/h(download) gördüm(kazaa da 12 civarı dl yapıyorum). Niye olmuyo???

Bu durumuma çözüm bulamadım. İnsanlar ya bilmiyor ya da cevaplamak istemiyo. Onun için kazaa ya abanıyorum ne yazıkki. :([signature][hline]Don't Cause any Trouble.

Mesaj tarihi:
kendimi cok cahil hissettim keshin ne biri anlatabilirmi lutfen... aman kızmayın ama ;)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
kenshin bir savaşçı..
bir samurai gibi iki kılıç taşıyor ve kullanabiliyor.
Ama bir samurai değil.
Hiten mitsurugi stilini kullanarak dövüşüyor.
İlk başta katil oluyor (battousai)
daha sonra kendini yollara atıyor gezgin kenshin oluyor (wanderer)

bu adamın maceralarını izlemek isteyen de ruruouni kenshin manga ve animelerini buluyor bir yerden..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Ytse, 08 February 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
bende mevcut hepsi 5 dvd-r a sigiyor, parasini gonder yada bos dvdr

benle bağlantıya geçersen özelden ben alabilirim saygılar
Mesaj tarihi:
cok saol bone[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
  • Yeni Oluştur...