jungle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 özcaine said: Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır pfff sen ve guru buralarda cikip aglamasın kızılcık sopasıyla ikinizi de falkaya yatırırım... su aglamanı su sekilde remizleyeyim: - Shadowbane ote oyun ahrika oyun kırıp geciyor bu oyun yuzyıl ayakta kalır - Official announcement: ebonlore kovuldu. server sayısı 2 ye indi allah sonumuzu hayrede. - Dark & Light geliyor: mukemmel oyun.. kırıp gecek... yok satacak... kimse oyundaki potansiyelin farkında değil... - Official announcement: Oyun çıkmayacak. iptal proje.. dağılın evinize gidin kardeşim. - Age of Conan: ote oyun... yok boyle birsey... hicbir kusuru yok kusur bulanı sabunsuz.... - Possible official announcement: Serverları merge ediyoruz. zaten çalışanlarımız da Mythic'e kaçtı bir kısmını da sony çaldı. sanırım biz beceremeyeceğiz oyunu da SOE işletsin diye sony'e satıyoruz. - Public Announcement: Age of Conan take-over from Sony - Official announcement and conclusion: Station pass'e bunu da dahil ettik... 6 ay geçer .... AoC shut down... Ya bi gidin olm siz oyununuzu oynayın.. tavsiye falan vermeyin.. oynayanlar begenir begenmez boyle dunyanın en iyi oyunu muamelesi yapmayın. Buldunuz zilyon tane abuse edecek bug bir de abuser guild takiliyonuz iste aglamayın ortalıkta:) -experience talks- oyunu beyenmezsın zevkler ve renkler tartışılmaz derim geçerim de; nerde yaw zilyon tane oynanamıyacak durumda olan AOC 17 mayıstan beri oynuyorum toplam 3 farklı karaterle oynadım, hiç bir şekildede oynanamıaycak bir durum fark etmedim bazı featlerın sorunlu olması kimi karakterleri diğerlerine göre daha kolay oynanır yapıyor doğrudur ama oyun oynanamaz vaziyette ve zilyon tane falan da bug yok var olan sorunların hiç biri de gamebreaking durumda değil,oyun daha release olalı 1 ay 8 oldu insaf diyorum oyunu yerden yere vuranlara özelliklede oyunu sadece forumlardaki yorumlar kadar yaşamış olanlara
jungle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 KillerLord said: oyun içinde ekran kitleniyor 15-20 sn sonra pc kendine reset atıyor. Sadece son 1 hafta içinde 3-4 defa yaşadım bunu. ekran kartının sıcaklık değerini okuyabileceği bir program varmı varsa ordan değerlere bakarsan iyi olur bende asus 3870 var oyun oynarken manuel olarak fan ayarını %70 yada %75 cıvarına getırıyorum core 777mhz@860mhzde ram @2520mhzde max 65 derece görüyorum
Adrael Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır & savunmaya geçmek değil konu,zaten eğer aoc benim savunmama kaldıysa yandık demektir smiling smiley ama ekran kartı 120 dereceye çıktı aoc dan dolayı demekte biraz garip dimi ama Aoc dandir kelimesini kullandigimi hatirlamiyorum :) ayrica oyunda yasadigim bişeyi aktarmak istedim gelmis biri girgir yapior. Kasanın Sogutma sisteminden bahsettim feel hurricane ve kasa icinde havayi engellicek kaplolarda dengeli Aoc da her gelen yeni yamada bisey duzeltiliyorsa biseyleri batiryorlar bu yalanmidir ?? Nededi bilmiyorum yamalarda gordugumuzle tahmin yurutuyorum burda ekran kartim 1000 derece cıktı oyundandir. bu oyunda bir yaş sınırlamasi var diye biliyorum ama neyse.. ati X1950prolarin min. 70*ustu calisma derecesi normalmıs bu arada. jungle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Adrael said: Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır & savunmaya geçmek değil konu,zaten eğer aoc benim savunmama kaldıysa yandık demektir smiling smiley ama ekran kartı 120 dereceye çıktı aoc dan dolayı demekte biraz garip dimi ama Aoc dandir kelimesini kullandigimi hatirlamiyorum :) ayrica oyunda yasadigim bişeyi aktarmak istedim gelmis biri girgir yapior. Kasanın Sogutma sisteminden bahsettim feel hurricane ve kasa icinde havayi engellicek kaplolarda dengeli Aoc da her gelen yeni yamada bisey duzeltiliyorsa biseyleri batiryorlar bu yalanmidir ?? Nededi bilmiyorum yamalarda gordugumuzle tahmin yurutuyorum burda ekran kartim 1000 derece cıktı oyundandir. bu oyunda bir yaş sınırlamasi var diye biliyorum ama neyse.. bi software in hardware üzerinde yapacağı max şey onu sürekli %100 olarak kullanmaktır.ekran kartlarıda %100 çalışmak üzere yapıldığına göre ve bir ekran kartı için 120 derece normal çalışma standartları içinde olmadığına göre AOC ekran kartını 120 dereceye getiremez,kasan güzel bir kasa o zaman sorun ekran kartının fanından kaynaklanıyor ,ne yazıkki bazı ekran kartı firmwareleri sorunlu oluyor mesela benim ekran kartımın fan ayarını kendi biosuna bırakırsam desktopta güzel güzel %30 ile soğuk ve sensız calısrken en ufak bir 3d uygulama açtığımda %100e getiriyor kendi (ve emin ol duyabileceğin en sesli fana sahip :) ) bende manual olarak rivartuner pragramı ile %70 de tutuyorum, bir denersen sende bakalım ne olacak :) Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yaw caine nim müdürüm guild masterım söz verdik işte daha ne kızıyorsun bize, söz bir daha oyuna başlarken senide alıcaz dedik söz senide ebonlore a alıcaz dedik söz sanada raid yapmayı öğreticez dedik :) kızma bize (aslında düşündümde guruya istedğin kadar kızabilirsin banane ya :D ) özcaine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ne öğreteceksiniz lam.. siz kendiniz ogrenin ben sizi raid diye oynarım haberiniz olmaz:) hele o guru hele yok mu.. adama Anarchy Online GM accountu bile bulduk funcomdan ama adam sabah aksam patates gibi oyunlar oynadı harcadı guzelim oyunu.... simdiye AoC gm accountu vardı safın... halduk der severdi Funcomcular gurumu... neyse kızmıyorum... bir sonraki MMO (kotor mmo disinda bu cocuk AOC de kalır)da gorusurz ciceklerim. KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bizim Guru Haldun'mu ? Onun varya onun ben :D daha ne oyunlar yedi o ne oyunlar en son florensia saplantısı başlamıştı adamda birde ben sirocco godl alırken buna söyledim şurdan git al telefonhu alırkende bak hasarı b.. püsürüğü var mı adam arızalı teli alıp yolladı bana :D benimde elimde patladı ama yinede çook seviyorum ben halduncuğumu :D ne günler geçirdik onunla istanbul'da, alanya'da... heyt bea ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Alakasız gibi görünebilir fakat yukardakilerin hepsi tutmadıysa anakartın fsb değerini düşür.Forumda okumuştum faydası olabilir. Bu da olmazsa artık cinci hocaya gitceksin başka çare yok >:D< mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır pfff last man stand hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yeni baslik acmayayim da buraya yazayim. Aoc'da aggro mekanikleri bana cok ikel geldi. Moblar damage almadiysalar hate listelerine bakiyorlar bu listenin en basinda Tos var sanirim. (oyunculari birak moblari bile kizdirmisiz keh keh) Bu iki soruna yol aciyor. - Dun mesela arkadasa yardimci oluyorum. Moblari hizli kestigimizden memnun olmayan bir dark Templar Body pull'la boss cekiyor. Bu eleman bizim grupta olmadigi ve alakasiz uzaklikta oldugu halde Boss bana agro veriyor. Ben heal bire atmiyorum o sirada. Bu pek cok kez basima geldi. -Grup yaptiginizda sonradan gelen tum addler direk healar'a kosuyor. Ben Tos oldugumdan birde Hot'lar oluyor grubun ustunde, benden aggro almak zorlasiyor. Diyceksiniz ki onun icin featler var armor var hate azaltan ama ben yinede bu sistem cok kolaya kacilmis diyorum. Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AoC (td) Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aoc da iki çeşit aggro var bildiğimiz standart olan ve initial aggro denen bu initial aggroda mob birini görüp ona kitlendiğinde otomatik olarak belli bir hate üretiliyor mesela iki arkadaş yan yana duruyorsunuz mob size saldırdı anlaşılır olsun diye wow dan örnek vereyim klasik threat formülü siz ssiz moba hiç vurmadığınız için arkadaşınız tek vuruşta mob u üzerinizden alır.Burada ise bazen 4-5 vuruş alıyor.Bu grupları açıkcası "mal" insanlardan korumak için konmuş bir sistem mob daha tanka koşarken meterda tepeye çıkmak için tuş spamleyen moronlar initial aggro tankda olduğu için ilk bir kaç vuruşlarıda aggroyu alamıyorlar Bakın zaten oyunda bu kısım yerli yerinde oturuyor,healler öne doğru cone şeklinde dolayısıyla healer hep en arkada initial aggro ile daha rahat aggro tutacak tank en önde (başka oyunlarda healer önde tank arkadamı duruyor sanki :) , hayır ama burada oyun mekaniği için bir anlamı var okadar ) Not:hangi oyunu oynarsan oyna tank ı üzerinde hotla çekmeye yollarsan mobları kafanda bulma şansın yüksek bence orada ufak bir ayar yapmanda fayda var :D hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yok hic anlasamadik. Bu inital aggro dedigin bence hate modifier. Bu hate de atiyorum tankta -5, healerda +5 gibi. Tank bir mob'a body pull yapinca moblar healer'a kosuyor direk olarak. Healer afk olsada, hic bir sey yapmasada bu boyle. Ikincisi onceki mesaj da anlattigim olayda dark templar grubumda degil. adam boss'a aggro veriyor, boss bana kosuyor alakasiz bir sekilde. Ustumde hot, heal hicbirsey yok. Tank Moblara ne kadar damage veriyor threat yapiyor olsada uzaktan gelen diger threat'i sifir moblar add'ler yani healer'a kosuyorlar. jungle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ilginç POM olarak hiç başıma gelmedi Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hp buff'un belirli bir range i var, ayrıca yaptığınız heallar bütün alandaki oyuncuları etkiliyor, yani adam yanında durup heal alıp sonra koşturup sana agro verebiliyor, ya da takımındaki biri menzil dışına çıkıp hp buff ını kaybedip geri koşarken tekrar alıyor, moblarda onu heal görüp hemen sana giriyor. Pom'da da aynı sorun var, tos a özgü birşey değil yani =) ama mob farm yaparken çok işe yaradı, millet farklı yönlere koşup mob çekerken ben 2. hot'ı kast edip agroyu ortaya alıyordum, aoe yapanlarda ortada bitiriyorlardı hemen =) Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3364064-aoc-sorunlari/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
jungle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Adrael said: Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır & savunmaya geçmek değil konu,zaten eğer aoc benim savunmama kaldıysa yandık demektir smiling smiley ama ekran kartı 120 dereceye çıktı aoc dan dolayı demekte biraz garip dimi ama Aoc dandir kelimesini kullandigimi hatirlamiyorum :) ayrica oyunda yasadigim bişeyi aktarmak istedim gelmis biri girgir yapior. Kasanın Sogutma sisteminden bahsettim feel hurricane ve kasa icinde havayi engellicek kaplolarda dengeli Aoc da her gelen yeni yamada bisey duzeltiliyorsa biseyleri batiryorlar bu yalanmidir ?? Nededi bilmiyorum yamalarda gordugumuzle tahmin yurutuyorum burda ekran kartim 1000 derece cıktı oyundandir. bu oyunda bir yaş sınırlamasi var diye biliyorum ama neyse.. bi software in hardware üzerinde yapacağı max şey onu sürekli %100 olarak kullanmaktır.ekran kartlarıda %100 çalışmak üzere yapıldığına göre ve bir ekran kartı için 120 derece normal çalışma standartları içinde olmadığına göre AOC ekran kartını 120 dereceye getiremez,kasan güzel bir kasa o zaman sorun ekran kartının fanından kaynaklanıyor ,ne yazıkki bazı ekran kartı firmwareleri sorunlu oluyor mesela benim ekran kartımın fan ayarını kendi biosuna bırakırsam desktopta güzel güzel %30 ile soğuk ve sensız calısrken en ufak bir 3d uygulama açtığımda %100e getiriyor kendi (ve emin ol duyabileceğin en sesli fana sahip :) ) bende manual olarak rivartuner pragramı ile %70 de tutuyorum, bir denersen sende bakalım ne olacak :) Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yaw caine nim müdürüm guild masterım söz verdik işte daha ne kızıyorsun bize, söz bir daha oyuna başlarken senide alıcaz dedik söz senide ebonlore a alıcaz dedik söz sanada raid yapmayı öğreticez dedik :) kızma bize (aslında düşündümde guruya istedğin kadar kızabilirsin banane ya :D ) özcaine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ne öğreteceksiniz lam.. siz kendiniz ogrenin ben sizi raid diye oynarım haberiniz olmaz:) hele o guru hele yok mu.. adama Anarchy Online GM accountu bile bulduk funcomdan ama adam sabah aksam patates gibi oyunlar oynadı harcadı guzelim oyunu.... simdiye AoC gm accountu vardı safın... halduk der severdi Funcomcular gurumu... neyse kızmıyorum... bir sonraki MMO (kotor mmo disinda bu cocuk AOC de kalır)da gorusurz ciceklerim. KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bizim Guru Haldun'mu ? Onun varya onun ben :D daha ne oyunlar yedi o ne oyunlar en son florensia saplantısı başlamıştı adamda birde ben sirocco godl alırken buna söyledim şurdan git al telefonhu alırkende bak hasarı b.. püsürüğü var mı adam arızalı teli alıp yolladı bana :D benimde elimde patladı ama yinede çook seviyorum ben halduncuğumu :D ne günler geçirdik onunla istanbul'da, alanya'da... heyt bea ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Alakasız gibi görünebilir fakat yukardakilerin hepsi tutmadıysa anakartın fsb değerini düşür.Forumda okumuştum faydası olabilir. Bu da olmazsa artık cinci hocaya gitceksin başka çare yok >:D< mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır pfff last man stand hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yeni baslik acmayayim da buraya yazayim. Aoc'da aggro mekanikleri bana cok ikel geldi. Moblar damage almadiysalar hate listelerine bakiyorlar bu listenin en basinda Tos var sanirim. (oyunculari birak moblari bile kizdirmisiz keh keh) Bu iki soruna yol aciyor. - Dun mesela arkadasa yardimci oluyorum. Moblari hizli kestigimizden memnun olmayan bir dark Templar Body pull'la boss cekiyor. Bu eleman bizim grupta olmadigi ve alakasiz uzaklikta oldugu halde Boss bana agro veriyor. Ben heal bire atmiyorum o sirada. Bu pek cok kez basima geldi. -Grup yaptiginizda sonradan gelen tum addler direk healar'a kosuyor. Ben Tos oldugumdan birde Hot'lar oluyor grubun ustunde, benden aggro almak zorlasiyor. Diyceksiniz ki onun icin featler var armor var hate azaltan ama ben yinede bu sistem cok kolaya kacilmis diyorum. Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AoC (td) Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aoc da iki çeşit aggro var bildiğimiz standart olan ve initial aggro denen bu initial aggroda mob birini görüp ona kitlendiğinde otomatik olarak belli bir hate üretiliyor mesela iki arkadaş yan yana duruyorsunuz mob size saldırdı anlaşılır olsun diye wow dan örnek vereyim klasik threat formülü siz ssiz moba hiç vurmadığınız için arkadaşınız tek vuruşta mob u üzerinizden alır.Burada ise bazen 4-5 vuruş alıyor.Bu grupları açıkcası "mal" insanlardan korumak için konmuş bir sistem mob daha tanka koşarken meterda tepeye çıkmak için tuş spamleyen moronlar initial aggro tankda olduğu için ilk bir kaç vuruşlarıda aggroyu alamıyorlar Bakın zaten oyunda bu kısım yerli yerinde oturuyor,healler öne doğru cone şeklinde dolayısıyla healer hep en arkada initial aggro ile daha rahat aggro tutacak tank en önde (başka oyunlarda healer önde tank arkadamı duruyor sanki :) , hayır ama burada oyun mekaniği için bir anlamı var okadar ) Not:hangi oyunu oynarsan oyna tank ı üzerinde hotla çekmeye yollarsan mobları kafanda bulma şansın yüksek bence orada ufak bir ayar yapmanda fayda var :D hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yok hic anlasamadik. Bu inital aggro dedigin bence hate modifier. Bu hate de atiyorum tankta -5, healerda +5 gibi. Tank bir mob'a body pull yapinca moblar healer'a kosuyor direk olarak. Healer afk olsada, hic bir sey yapmasada bu boyle. Ikincisi onceki mesaj da anlattigim olayda dark templar grubumda degil. adam boss'a aggro veriyor, boss bana kosuyor alakasiz bir sekilde. Ustumde hot, heal hicbirsey yok. Tank Moblara ne kadar damage veriyor threat yapiyor olsada uzaktan gelen diger threat'i sifir moblar add'ler yani healer'a kosuyorlar. jungle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ilginç POM olarak hiç başıma gelmedi Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hp buff'un belirli bir range i var, ayrıca yaptığınız heallar bütün alandaki oyuncuları etkiliyor, yani adam yanında durup heal alıp sonra koşturup sana agro verebiliyor, ya da takımındaki biri menzil dışına çıkıp hp buff ını kaybedip geri koşarken tekrar alıyor, moblarda onu heal görüp hemen sana giriyor. Pom'da da aynı sorun var, tos a özgü birşey değil yani =) ama mob farm yaparken çok işe yaradı, millet farklı yönlere koşup mob çekerken ben 2. hot'ı kast edip agroyu ortaya alıyordum, aoe yapanlarda ortada bitiriyorlardı hemen =) Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3364064-aoc-sorunlari/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yaw caine nim müdürüm guild masterım söz verdik işte daha ne kızıyorsun bize, söz bir daha oyuna başlarken senide alıcaz dedik söz senide ebonlore a alıcaz dedik söz sanada raid yapmayı öğreticez dedik :) kızma bize (aslında düşündümde guruya istedğin kadar kızabilirsin banane ya :D )
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ne öğreteceksiniz lam.. siz kendiniz ogrenin ben sizi raid diye oynarım haberiniz olmaz:) hele o guru hele yok mu.. adama Anarchy Online GM accountu bile bulduk funcomdan ama adam sabah aksam patates gibi oyunlar oynadı harcadı guzelim oyunu.... simdiye AoC gm accountu vardı safın... halduk der severdi Funcomcular gurumu... neyse kızmıyorum... bir sonraki MMO (kotor mmo disinda bu cocuk AOC de kalır)da gorusurz ciceklerim.
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bizim Guru Haldun'mu ? Onun varya onun ben :D daha ne oyunlar yedi o ne oyunlar en son florensia saplantısı başlamıştı adamda birde ben sirocco godl alırken buna söyledim şurdan git al telefonhu alırkende bak hasarı b.. püsürüğü var mı adam arızalı teli alıp yolladı bana :D benimde elimde patladı ama yinede çook seviyorum ben halduncuğumu :D ne günler geçirdik onunla istanbul'da, alanya'da... heyt bea
ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Alakasız gibi görünebilir fakat yukardakilerin hepsi tutmadıysa anakartın fsb değerini düşür.Forumda okumuştum faydası olabilir. Bu da olmazsa artık cinci hocaya gitceksin başka çare yok >:D<
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mighty_THoR said: -ekran katım 1000 dereceye çıktı -oyundandır -küresel ısınma varmış -oyundandır -rüştü topu ıskaladı -oyundandır -otobüsü kaçırdım -oyundandır pfff last man stand
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yeni baslik acmayayim da buraya yazayim. Aoc'da aggro mekanikleri bana cok ikel geldi. Moblar damage almadiysalar hate listelerine bakiyorlar bu listenin en basinda Tos var sanirim. (oyunculari birak moblari bile kizdirmisiz keh keh) Bu iki soruna yol aciyor. - Dun mesela arkadasa yardimci oluyorum. Moblari hizli kestigimizden memnun olmayan bir dark Templar Body pull'la boss cekiyor. Bu eleman bizim grupta olmadigi ve alakasiz uzaklikta oldugu halde Boss bana agro veriyor. Ben heal bire atmiyorum o sirada. Bu pek cok kez basima geldi. -Grup yaptiginizda sonradan gelen tum addler direk healar'a kosuyor. Ben Tos oldugumdan birde Hot'lar oluyor grubun ustunde, benden aggro almak zorlasiyor. Diyceksiniz ki onun icin featler var armor var hate azaltan ama ben yinede bu sistem cok kolaya kacilmis diyorum.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aoc da iki çeşit aggro var bildiğimiz standart olan ve initial aggro denen bu initial aggroda mob birini görüp ona kitlendiğinde otomatik olarak belli bir hate üretiliyor mesela iki arkadaş yan yana duruyorsunuz mob size saldırdı anlaşılır olsun diye wow dan örnek vereyim klasik threat formülü siz ssiz moba hiç vurmadığınız için arkadaşınız tek vuruşta mob u üzerinizden alır.Burada ise bazen 4-5 vuruş alıyor.Bu grupları açıkcası "mal" insanlardan korumak için konmuş bir sistem mob daha tanka koşarken meterda tepeye çıkmak için tuş spamleyen moronlar initial aggro tankda olduğu için ilk bir kaç vuruşlarıda aggroyu alamıyorlar Bakın zaten oyunda bu kısım yerli yerinde oturuyor,healler öne doğru cone şeklinde dolayısıyla healer hep en arkada initial aggro ile daha rahat aggro tutacak tank en önde (başka oyunlarda healer önde tank arkadamı duruyor sanki :) , hayır ama burada oyun mekaniği için bir anlamı var okadar ) Not:hangi oyunu oynarsan oyna tank ı üzerinde hotla çekmeye yollarsan mobları kafanda bulma şansın yüksek bence orada ufak bir ayar yapmanda fayda var :D
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yok hic anlasamadik. Bu inital aggro dedigin bence hate modifier. Bu hate de atiyorum tankta -5, healerda +5 gibi. Tank bir mob'a body pull yapinca moblar healer'a kosuyor direk olarak. Healer afk olsada, hic bir sey yapmasada bu boyle. Ikincisi onceki mesaj da anlattigim olayda dark templar grubumda degil. adam boss'a aggro veriyor, boss bana kosuyor alakasiz bir sekilde. Ustumde hot, heal hicbirsey yok. Tank Moblara ne kadar damage veriyor threat yapiyor olsada uzaktan gelen diger threat'i sifir moblar add'ler yani healer'a kosuyorlar.
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ilginç POM olarak hiç başıma gelmedi
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hp buff'un belirli bir range i var, ayrıca yaptığınız heallar bütün alandaki oyuncuları etkiliyor, yani adam yanında durup heal alıp sonra koşturup sana agro verebiliyor, ya da takımındaki biri menzil dışına çıkıp hp buff ını kaybedip geri koşarken tekrar alıyor, moblarda onu heal görüp hemen sana giriyor. Pom'da da aynı sorun var, tos a özgü birşey değil yani =) ama mob farm yaparken çok işe yaradı, millet farklı yönlere koşup mob çekerken ben 2. hot'ı kast edip agroyu ortaya alıyordum, aoe yapanlarda ortada bitiriyorlardı hemen =)
Öne çıkan mesajlar