Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sabah 07.00 itibari ile üni. stajımın ilk gününe gitmek için alarm kurup 01.00'da yatmıştım ve niye hala uyanığım... Yine uyumadan gidicem yine ağzım yırtılana kadar esnicem tüm gün. Yok arkadaş dalamıyorum şu uykuya bi türlü. ben hergün ezanı dinlemek zorundamıyım ya !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ilk günler öle olur yarın uykusuz git , eve gelince akşam ölü gibi uyursun yarın sabah da kalkarsın öle öle düzene girer dert etme. ilk gün ben de staja giderken 2 saat uykuyla gitmiştim. sonra memur oluosun akşam eve geliosun arklar dışarı çağırıo , ben işten geldim yorgunum diosun evine gidip üstünü çıkar yemek ye bi paticğe bak derken uykun gelio uyuosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 2. öğretim öğrencisi olduğumdan 1 senedir saabah 6'da yatıp öğlen 3'te kalkıyordum aniden şimdi sistem error veriyo değiştirmeye çalışınca haliyle. alışırım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bir üstteki arkadaşa katılıyorum ve yorumunu repliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende 6:30 da köpeğimi ameliyat götürcem. İstanbula gidicem bunun için ama halen uyumadım. Negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 en kötüsü uykun varken yatakta dönup durma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 o varya o... zaten o sorun yüzünden sigaraya başladım nalet olsun böle işe. Leş gibi uykun var 10 sn daha dursan düşüp bayılcan yatıyosun dönüp duruyosun, farketmeden göz kapakların açılıyo 4-5 saniye sora farkediyosun gözlerin açılmış. kapatıyosun 2 dakka sonra gene açılıyor. 2 saatlik mücadele sonunda uyumaya çalışmaktan yorularak bayılıp gidiyosun. Allahtan gidiyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar