screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sesu said: evet evet benim de fix filmlerin var..başta star wars..paso açıp izlerim onu bunu bırak serhatım dışarı hadi :Pstar wars a harcadıgım zaman hayatımdan 15 16 gun(played time olarak =))oldugu icin seni bi daa bi pek sevdim sesu..filmleri olsun starwars clon wars cizgi filmleri olsun kitaplar olsun..oha bi gun oturup starwars izleyelim lan sesu hadi iceri salla dısarda ne warmıs..sıcak falan zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 var öyle bir şey. gün içinde 8 saatini toy story' ayırmış bir çocuktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bende yok bu sendromdan, söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ben küçükken 3-4 sene boyunca hep e.t. izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nası ya :S ben bir filmi 1den fazla izleyemiyorum asla hatta izledigim filmlen ilişigimi direk kesiyorum film muhabbetlerine fln girmiyorm arkadaşlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben günde 3 film izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben 6 yaşımdan beri film izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Atilla Dorsay 5-6 tane izliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bence gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri "yüzüklerin efendisi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 100kere izlerim o yüzükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nişan yüzüğü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 :)ayrıca davinci code da süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Prawler said: Atilla Dorsay 5-6 tane izliyormus meslek icabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nie yaa nesi war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 :):) anladımm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: -.- ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 karayip korsanları ise en harikasııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 City of Violence - 70 defa izledim en az A Bittersweet Life - 60 kere Oldboy - 65 kere A Dirty Carnival - 140 kere bende de var aynı sendrom feci şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kaba tabirle..""oheee.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 izlenir neden izlenmesin bende tekrar tekrar izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 charlie chaplin filmlerini ezberledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 starwars,matrix, bttf, bilimum pixar filmleri, anime filmler bayana kadar izlerim sonra canım tekrar çekene kadar bi daha izlemem. Bu kısır döngü sürekli devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bende tim burton filmlerine sardım bu ara dönüp dönüp onları izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar