Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surekli aynı filmleri izleme sendromu

screwy

Öne çıkan mesajlar

ya varmı boyle bise surekli izledigim filmleri tekrar tekrar izliyorum..tamam işsizim evde oturuyorum..ama oturup kitap falan okusam muhtemelen ucar giderdim alim olurdum..kendimi tutamıyorum..bak dun bi film izledim bugun yine izliycem cok hosuma gitti die =)..war mı caresi biseyi olan =)
Sosyal ağlarda paylaş

gel dövüşek

şakaabinolurabişakasalabi

şöyle birşey önerebilirimki ben yazmasam başkası yazacak ben yazmış olayım. izlemediğin filmleri tekrar seyredebilirsin

bende bu derecesi yokta bu sendromun. her sene içinde 2-3 kere tekrar seyredeceğim filmler var. mesela oldboy-kenshin-no country for old men(ayda bir seyrediyorum) falan
Sosyal ağlarda paylaş

gel bab hala gorulmemis hesap duruyor.. =)

yok abi bende aldı basını gitti bi klasor war icinde 7 8 tane film war sevdigim tekrar tekrar izliyorum..

son bi ayda american pie beta house,replacements,waterboy,remember the titans,invincible ve stardustı 4 5 er kez falan izledim =)

bi de bi hafta sora lan ne guzel filmdi diye izlersin uygundur ama ben dun izledigim filmi tekrar izlemek istiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

bir filmi ikinci kez izleme isteğini kesinlikle anlayabiliyorum fakat bu isteğini yönlendir bence. yani 3 arkadaş biraraya gelmişsinizdir diğer ikisi senin bu izlediğin filmi izlememiştir işte o zaman tam zamanıdır bunun için. ve kat kat daha zevklidir tek başına bi filmi ikinci kez izlemekten. senin werdiğin tepkileri onlarda wercek midir fln bunları görürsün.

ya bi de sendromun kaynagı su olabilir ki ikinci kez izlemenden ötürü konuyu ve olacakları bildiğinden daha rahat bir moddasındır. başka şeylere dikkat edebilirsin. oyunculuklar gibi müzikler gibi sunulan görsel şölen gibi.

anlayabiliyorum yani. =D
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu aralar çok film izliyorum.
Dvd almam lazım halihazırda şu an 60tane film var indiği gibi izliyorum 1 hafta oldu eve geleli 1 haftada 35tane izlemişimdir.
Ben izlediğim filmleri isimleri ve oyuncularıda unutmuyorum iyi filmse.
Lakin bende tekrar film izleyemiyorum sıkılıyorum.Bide ev sıcak o yüzden film izlerken 50 kere durdurup başka bi iş yapıyorum.

Ayrıca her gece yatarken Recep İvedik i açıyorum belki 26.yı seyrediyorum ama hala aptal gibi gülüyorum sonrada uyuya kalıyordum.
Bi arada hababam sınıfı askerde yi izleyerek uyuyordum.

Ayrıca pati ye uzun uzun yazılar yazmaya başladım korkuyorum :s
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...