screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ya varmı boyle bise surekli izledigim filmleri tekrar tekrar izliyorum..tamam işsizim evde oturuyorum..ama oturup kitap falan okusam muhtemelen ucar giderdim alim olurdum..kendimi tutamıyorum..bak dun bi film izledim bugun yine izliycem cok hosuma gitti die =)..war mı caresi biseyi olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sürekli film izliyorum ben de ne izlediğim unutuyorum. yazmaya başladım o yüzden. ama 2 hafta önce izlediğim filmler neymiş diye baksam filmle ilgili hiç bişey hatırlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gel dövüşek şakaabinolurabişakasalabi şöyle birşey önerebilirimki ben yazmasam başkası yazacak ben yazmış olayım. izlemediğin filmleri tekrar seyredebilirsin bende bu derecesi yokta bu sendromun. her sene içinde 2-3 kere tekrar seyredeceğim filmler var. mesela oldboy-kenshin-no country for old men(ayda bir seyrediyorum) falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 abiiii insanlar dertsizlikten dert üretiyor. Cidden dert de bir ihtiyaç yani diğer biyolojik fiziksel ihtiyaçlar gibi eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gel bab hala gorulmemis hesap duruyor.. =) yok abi bende aldı basını gitti bi klasor war icinde 7 8 tane film war sevdigim tekrar tekrar izliyorum.. son bi ayda american pie beta house,replacements,waterboy,remember the titans,invincible ve stardustı 4 5 er kez falan izledim =) bi de bi hafta sora lan ne guzel filmdi diye izlersin uygundur ama ben dun izledigim filmi tekrar izlemek istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bir filmi ikinci kez izleme isteğini kesinlikle anlayabiliyorum fakat bu isteğini yönlendir bence. yani 3 arkadaş biraraya gelmişsinizdir diğer ikisi senin bu izlediğin filmi izlememiştir işte o zaman tam zamanıdır bunun için. ve kat kat daha zevklidir tek başına bi filmi ikinci kez izlemekten. senin werdiğin tepkileri onlarda wercek midir fln bunları görürsün. ya bi de sendromun kaynagı su olabilir ki ikinci kez izlemenden ötürü konuyu ve olacakları bildiğinden daha rahat bir moddasındır. başka şeylere dikkat edebilirsin. oyunculuklar gibi müzikler gibi sunulan görsel şölen gibi. anlayabiliyorum yani. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 screwy said: gel bab hala gorulmemis hesap duruyor.. =) bu sene içinde sahada karşılacaz heralde. ikna oldum egenin takımına giricem bakalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 benimde bu konuyla ilgili şöyle bi derdim war hemde kocaman.. "annem"kendisi tm şikaytlerime ragmen kanld deki asi dizisinin tekrarları olsun internetten olsun işlerinden zaman buldukça izliyo.. bazı insnlar aynı şeyleri tekrar tekrar izlemekten nedn zewk duyr ki anlamıyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 evet evet benim de fix filmlerin var..başta star wars..paso açıp izlerim onu bunu bırak serhatım dışarı hadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 star wars ben sevmyrm hiç o flmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende de sürekli film izleme sendromu var. aynı değil de izleme işte. yaz sendromlarından olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aşırıya kaçmadıktan snra ktü bişe değilde abartmamak lazımm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aynı sey bende de var, sorunlardan kacis amacli yaptigim bisey bu. avatarın 3 sezonunu belki 20 defa izledim, sen dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 arda bende yapıyrm sevdğim bi film oldgnda ama yalnzca svdğim..bncde yaz sendromudr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bende de mevcut, bir orijinal dublajlı, bir türkçe, bir alt yazılı mümkün olan her şekilde izliyorum durmadan elimde olan filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 eski türk filmleri dedin mi bu sendrom başlar bende. paso izlerim. bi de BTTF,sin city i izlerim o kadar. beğendiğim bi filmi bi daha izlemem lan ben. bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben 1 kere izlediğim filmi bir daha izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 eğer filmi beğendiysem,ikinci izleyişimde salak saçma yönlerini görüyorum,göze batan şeyler görülüyor falan filan. yahu sevdiysem kasmam bi daha kalbimde güzel bir film diye kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende bu aralar çok film izliyorum. Dvd almam lazım halihazırda şu an 60tane film var indiği gibi izliyorum 1 hafta oldu eve geleli 1 haftada 35tane izlemişimdir. Ben izlediğim filmleri isimleri ve oyuncularıda unutmuyorum iyi filmse. Lakin bende tekrar film izleyemiyorum sıkılıyorum.Bide ev sıcak o yüzden film izlerken 50 kere durdurup başka bi iş yapıyorum. Ayrıca her gece yatarken Recep İvedik i açıyorum belki 26.yı seyrediyorum ama hala aptal gibi gülüyorum sonrada uyuya kalıyordum. Bi arada hababam sınıfı askerde yi izleyerek uyuyordum. Ayrıca pati ye uzun uzun yazılar yazmaya başladım korkuyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bide tv de ki dizilerin tekrarını izliyorum güzel oluyor =) Asi yi izledim bugun çok hoşuma gitti takip edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 internettede war kaçırrsan mutlaka ordanda izle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben izmirde yapacak birşey bulamamaktan hergün 2 yeni film seyrede seyrede 2 senede imdb'nin çocuğu oldum resmen. şimdi istanbuldayım 3 haftadır sürekli yapacak birşeyler var falan film seyretmedim. içim kemiriliyo falan film seyretmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Film degil de Animelerde cok oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 serilerde olur bide ama sonra bir bayarsınki bida yüzüne bakmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ben normalde böyle oturup da aynı filmi seyredeyim diye seyretmem yanımda başkası izlicekse izlerim sorun olmaz ama özellikle açmam. Ama Juno adlı filmi son zamanlarda sık sık seyreder oldum neden anlayamıyorum. Soundtrackinin de hastasıyım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar