Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Anime Sayfasi icin biseyler yapacaklar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Bonecrusher'in baya bir zaman once yazdigi gibi bir sey yapsak nasil olur? Anime ler hakkında bilgi resimler wallpaperla, cizgi roman kahramanlari hakkinda bilgi resimler vs vs... akliniza ne gelirse fikirlerinizi ve yapabilecekleriniizi buraya yazarsaniz sevinirim....THnx[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
ben bir yazı bile yazdım zaten. Resim falan bulmak güzel olabilir diye düşünüyorum. Kuru kuruya review veya preview olması kötü olur gerçekten. Neyse bakalım bekleyelim bu arada herkes yazı yazmaya devam etsin başarıcaz bu işi...[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
review'in altina karakterlierin resimlerini , bölüm sayısı ve düresiniyapım tarihini yapimci firmayi falan da yazın ayıp kuru kuru ,ben izledim çok beğendim , süper şekilli bişii" demekle bitmez ki ....[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Mesaj tarihi:
diğer topic dururken niye ayrıca açtığınız merak ettim..
sırf anime olmuycak ayrıca..

İsteyen istediğini yazsın, bana yollasın.
Ben toparlarım, belli bir formata koyarım hepsini[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
Senin topici gordum ama burada sadece kim ne yapacaginiz yazsin diye actim..Senin topicte ayni zamanda muhabbet de donuyo o bakimdan yahu :)
Gerci bu msglarla burdada muhabbet donmeye baslicak sanirim ;)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
birşey yapcaksanız benle konuşun eheh editör benim :-P
ağaç oldum burda..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
mumi the sucker
Mesaj tarihi:
valla dier bi cok projeye nette var nasi olsa die karsi cikilmsiti
anime ile ilgili bir ton info sitesi varken bilmiom :P[signature][hline]"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
bizim amacimiz paticik bünyesi altinda insanlarin yararlanabilecegi birsey yapmak[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
bende karsi deilim canim böle bisi yapilmasina hatta sevinirimde. ama ee olay bi yerden sona salt ceviriye dönüsücek hatta oturup iki saat kassan 8409380943 tane animle ilgili kaynak yaparsin resimli filan.
urascak olan sizlersiniz ne diim kolay gelsin[signature][hline]"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
saol[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
çeviri olmuycak ki..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
mumi the sucker
  • Yeni Oluştur...