Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ele shaman , moonkin veya shadow pri ?


Fly

Öne çıkan mesajlar

seçim yapamıyorum bir türlü.

5v5 ve 3v3 arena ağırlıklı oynayacağım.
druid main charım sayılır ama moonkin olarak pek oynamadım (daha doğrusu resto itemlarıyla vakit geçirme amaçlı wrathspam yapmıştım) , şamanım var ama 70 lemedim daha , priestım hiç olmadı.

moonkinin armoru , hotları rootu cezbediyor ama bear form -> charge ve zamanlayabilirsem cyclone hariç "interrupt" diyebileceğim bir şey yok + sıfırdan ally rollayacağım ve 4. defa druid kasmak istemiyorum. ayı formu al, bilmemne yap falan of çok bayıcı.

ele shamanın pushbacke karşı bir olayı bir de cc namına pek bir şeyi yok ama tipini seviyorum, elektrikli falan böyle.

shadow pri de alternatif diye, bir de böyle gölgelere sinmiş tip tip duruyor o bakımdan olabilir dedirtti , yoksa hiç bilmiyorum nasıl.

ek olarak ortalama bir moonkin ile elem shamanın armorları % kaç reduction sağlıyor ? moonkinimde %55 falandı birkaç s1 ve epic ile, şamanda da var o kadar diyorlardı da hiç görme fırsatım olmadı.


(şey bi de, hasar vermek istiyorsan lock mage aç diyeceksiniz de saf dps sınıfları istemiyorum, hybrid adamıyım ben, boşverin :P hem wotlk de devam edeceksem heal ve dps spec arası gidip gelme parası ödemeyecekmişim, daha bir severek oynarım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wotlk değişikliklerini hesaba katarak yeni bi class aç. Feral charge artık 21lik talent oluyor mesela.

Moonkine typohoon ve starfall gibi iki imba spell gelicek ama ikisi de areneda iş yapmaz gibi. Ele shaman ne oluyor pek bilmiyorum, shapri de %90 damage reduction ve hp+mana regen veren bi talent alıyor. Eğer paladin değişiklikleri yeterince cezbetmezse druidi balance olarak lvllamayı düşünüyorum ben ama arenadan çok world pvp için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage falan o yüzden istemiyorum zaten, ek gear kasmaya çok gerek kalmadan spec değiştirip heal/damage arası gidip gelebilme cazip geldi bana, birden fazla rol yapmayı seviyorum.

şu anda güzel gibi ele shamanlar da pushback olayı işte : açtığım şamanda da mesela earthbind totem etki ettikten 2 sn sonra geçiyordu etkisi zaten, nasıl oynuyor oynayanlar merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

instant interrupt diyorum ama

yoksa öyle çok "interrupt" yaptım da (sen kısa pantalonunla... der gibi oldu da amacım o değil :) hep 1.5 sn gerekiyor minimum (item varsa da cyclone la 1.3 idi). earth shock, kick vb türden interrupt lazım işte.

draenei veya night elf rollamam gerekecek bi de, war stomp falan yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Druid rolle abi ya en iisi.
Shamanda pushback talent ı "eye of the storm"
Crit yersen %100 pushback resistance alıosn. Ama çoğu zaman çok sinir bozucu oluo.

Shaman da yapçaan tek iş dps + senn istediin gibi interrupt. Ama druidle çok daha kontrol sağlıosn takıma arenada. Cyclone+root bi warrior u kitleyip çok olmasada 2. bi target a dmg vurabilirsin bence çok güzel.

Gerçi shaman ana hex gelicek nası olduu tam belli değil ama şu an alpha daki gibi kalırsa(kalmıcaanı garanti ederm) mükemmel^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün lock-ben moonkin-warriora yenildik aglıyodum (resto-warr) ları eziyoruz çünkü :D
bi de caster formda filan geldi hiç dps beklemiyosun önce bana insect swarm attı sonra basladı 2k 2k wrath spamlamaya korktum kaçtım filan ama ezildik :(


aynı zamanda iyi de heallıyo 900-950 gibi bi spell dmg olsa 2 parça da resto pvp itemı alsa 1.1k gibi bi healı olur ki gayet de yeterli oyle bi dps için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...