Uzun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Tum 6 kisilik dungeonlari tamamlamis bulunmaktayiz. Tier 2 keep ve tum tier 1 walls/towers/buildings bitti. Guildimizde 15 kisi 80 ve 90+ kisi bulunmakta. 2 hafta sonra tier 1 raidlerini baslatacagiz. Su anki kadromuz yeterli gelmemekte ve daha fazla insan ihtiyaci duymaktayiz. Guild leader : caesar oyun icinde de server bi cok guild uyemizi gorursunuz ve onlarla konusabilirsiniz. Saygilarimla .. SultaNs Uzun - Assassin Class Master.
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 beyler ben sizin serverda char açayım guilde de geleyim ama oyunu oynamama ramen pek bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Guild sitesini eklemeyi unuttum : www.sultansclan.com Guild e yeni giren arkadaslarin hepsiyle kendi class masterleri ozel olarak ilgilenmekte. Oyuna girdiginde SultaNs clan uyesi birini gorup ona mesaj atarak guild yetkilileriyle konusabilrisin. Ayrica "Tessa - Uzun - Agresif " isimlerine de mesaj atabilirsin. Daha sonra ventillo adresine e girip class masterini bulursan, o kisi sana oyun ve karakterin hakkindaki tum ozellikleri bastan sona anlaticaktir. Zaten oyniyalanlarin bir cogu da oynadiklari oyunu bilmiyor. Fazla bir kaybin olacagini sanmiyorum. Guild e Guardian - Mage classlari ve priest class larina ihtiyac duyulmaktadir. Saygilarimla ..
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tamam teşekkürler, charımı açtım 20 olayım tortageyi bitirince mesaj atıcam size.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben daha oyuna baslamadim ama yarin bilgisayar geliyor, youtubedan aocla ilgili arastirma yaparken sizin videolarinizi gordum ve gercekten ciddiye aliyo gibisiniz olayi. eger ihtiyaciniz olursa seve seve katilmak isterim. PoM veya BS dusunuyorum class olarak ama eger ozel istek varsa soldier classlar disinda oynayabilirim.
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ilk olarakta yazdigim gibi Guardian , Priest sinifi ve Mage sinifina ihtiyacimiz var.
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben guardian açtım ama tank mı yoksa polearm mı kararsızım daha önce polearm olarak oynamıtım kasarken çok rahat oluyordu ama tank olarak gerekiyorsa tank yaparız bu arada sizin forumada aynı isimle kayıt oldum
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bear shaman aciyorum o zaman. Oyun ici mesaj atarim ^_^
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 18 oldum tessa disinda hic online officer bulamadim, tessa da yanit vermiyor. nick wolfshade firsat oldugunda mesaj atarsaniz sevinirim, solodan gina geldi.
Öne çıkan mesajlar