fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nefr, kızını allahın istiyle senden istiyorum, bi 25 yıl sonra falan. uyar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ahah hayatta vermem 25 seneye en az bir 30 sene benim dizimin dibinde oturacak, 30-35 yasindan sonra ruzgarla kapisirsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 admin bak, banhammer kizina bak, dunya guzeli.. allah bagislasin nefir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 pr calismasi zaten bu topic müm, kizmin sirinligi sayesinde daha masum, efendim daha cana yakin bir imaja burunmeye calsiyorum =P o bakimdan, su resmi de koyalim http://img30.imageshack.us/img30/5901/sdc10498x.jpg yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bence bu son resimde "hele o çekiç elime bir geçsin ben biliyorum size yapacağımı" dermiş gibi bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adminlik babadan kıza gecmesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Nefr said: ahah hayatta vermem 25 seneye en az bir 30 sene benim dizimin dibinde oturacak, 30-35 yasindan sonra ruzgarla kapisirsiniz =P fizbanla beraber dizinin dibinde otururlar yahu :P =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kendi kizina kiyamiosun di mi cakal admin, burda hammerlari dagitip insanlari gozu yasli bir sekilde birakirken iyi... allah mutlu mesud etsin, simdiden hayatta kendisine buyuk basarilar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nefr, durum cok vahim, bu kiz seni erken yasta kalpten goturur gibi gorunuyor bu guzellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yuru be kizim!! yurudu benim kizim bu mutlu ani belgeleyemedim ama baska foto koyariz dans ediyordu zaten tutunarak, ama destek almadan yurumeye tirsiyordu, basliyor artik ona da http://img193.imageshack.us/img193/36/img7028copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Oyda breee Maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 eğer bana o konuda katılırsanız gerçekten kızınız atlet gibi koşmaya başlıycak bi katılın ya okonuda herkes rewendora ve fizbana katıldı. süper bu arada yürümesi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 haytta katilmam kosmasin, duser muser ne gerek var, otursun babasinin dizinin dibinde ebediyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Nefr said: haytta katilmam kosmasin, duser muser ne gerek var, otursun babasinin dizinin dibinde ebediyen hmmp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 biblo gibi güzel olacak yalnız, en birinci maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nasil nefes aliyor yau burnu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Donuk bir yanı var anneden gelme herhalde, güzel bebek umarım mutlu bir aile olursunuz sonuna kadar. yinede annemden gelen bir yanım vardır bir şeyler sezdim bu ufaklıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 nefr bu kız seni çok yoracak ilerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Nomak said: Donuk bir yanı var anneden gelme herhalde, güzel bebek umarım mutlu bir aile olursunuz sonuna kadar. yinede annemden gelen bir yanım vardır bir şeyler sezdim bu ufaklıkta. Donuk???? Anneden gelme???? Donuk, soguk, uysal ne huyu varsa (iyi veya kotu) babadan gelmedir bir kere... Dartanian said: Allah ilerde babasına kolaylık versin gözlere bak ya maşallah. Neyse Rüzgar korusun onu kötü erkeklerden =) Asil bana versin kolaylik, Nefr kimi cildirtacak kizim sinemalarda, publarda gezinirken!!!! Xaenin said: Abi biri oturup yapmış gibi resmen bebeği, inanılmaz. O kadar kolay olmadi Nefr said: ahah hayatta vermem 25 seneye en az bir 30 sene benim dizimin dibinde oturacak, 30-35 yasindan sonra ruzgarla kapisirsiniz =P Ben 22 yasindaydim evlendigimizde!!!! @Nefr sen Fransa'ya don benden kizimi kacirip, oralarda yurutup bir de internette boyle gogus gerinmek ne demek gosterecegim ben sana.... bir banlayayim ben seni de gor.... Ozledim ben kizimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yeni fotolar, az daha buyumus kiz reklamlar http://img80.imageshack.us/img80/5210/010yg.jpg arada abur cubur iyidir http://img822.imageshack.us/img822/4465/013hm.jpg yasasin bisiklet http://img59.imageshack.us/img59/4449/018gg.jpg havuz kizi http://img707.imageshack.us/img707/2688/052gl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahuah ne kdaar tatliymis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çok sirinmiş allah bağışlasın nefr.1. foto +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 masallah gittikce guzellesiyo bu kiz nefir, ileride cover girl olur benden soylemesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mum_Chamber said: masallah maalesef gittikce guzellesiyo bu kiz nefir, ileride cover girl olur benden soylemesi =) fixed! çünkü Nefr said: ahah hayatta vermem 25 seneye en az bir 30 sene benim dizimin dibinde oturacak, 30-35 yasindan sonra ruzgarla kapisirsiniz =P ____________ nazar değdireceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahaha sagolun mum darisi basina =] (cocuk icin denir miydi lan boyle? dnir herhalde) bir guzellik yarismasi birinciligi var bu arada kizimin su alttaki fotoyla, bebek arabasi kazandi bir tane bir bebe giyim markasinin yarismasindan Nefr said: http://img26.imageshack.us/img26/676/14112319744062729700702.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar