di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Selam, Yau zilyon tane işim var, hepsi acil. Bu gece bitmesi gereken şeyler var ama ne kadar denersem deneyeyim pazar günleri hep böyle bi miskinlik uyuşukluk vurdumduymazlık oluyor üstümde =) Hani öyle senelerdir aylardır sistemli çalışan biri de değilim, kalkarım çalışırım, canım istediğinde uyurum, sonra yine çalışırım vesaire. Arada bi dışarı çıkarım falan. Bu pazar sendromuna bir türlü anlam veremiyorum ama. Biyolojik saat gibi bişey midir anlamadım ki ... Feci miskinim, oyun oynayasım var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Pazartesi sendromu olm o :D karıştırmışın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yok abi pazartesileri güzel çalışıyorum. Pazarları yapmadığım bütün işler kalıyor çünkü pazartesiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sadece Pazar olduğuna şükret bence sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Eheh orası da var tabi. Gerçi şu son 4 gündür feci bezgindim işten güçten ama pazar günüyle alakası yok. Bitirdiğim tonla işin parasını alamadığımdandı. Şimdi böyle pazartesi sıkıntısı olmadan gayet salak bir mutlulukla oturuyorum. Bi 40 dk sonra sinemaya gitcem hatta CKM'ye ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 di said: Yok abi pazartesileri güzel çalışıyorum. Pazarları yapmadığım bütün işler kalıyor çünkü pazartesiye :) senin biyolojik saat geri kalmış o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 pazarları ne yapsam yapayım can sıkıntım zerre kadar bitmiyor sıkılıyorum deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çalışmakla ilgili, eğer çalışmak istemiyorsam, kendimi bir türlü buna veremiyorsam boşuna kasmıyorum, çünkü zorlayarak çalıştığımın hiç bir faydası yok bana, tamamen boşa zaman kaybı. onun yerine gez, oyun oyna eğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 pazar çok iğrenç bi gün. tatillerde bile pazar gününü sevemiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dünyanın en gereksiz ayı eylül ayı en gereksiz günü perşembe günüdür. olmasa olur bi ay ve gün. eylül'ün 14'ü perşembe günü diyince eminim kimseeye bişi ifade etmiyodur. çünkü salak gün gereksiz gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xaenin said: Sadece Pazar olduğuna şükret bence sdfg. :D:d lsdflasdkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aynen ya. pazarları bana da bişey oluyor. not enough mana oluyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Vingthor said: dünyanın en gereksiz ayı eylül ayı en gereksiz günü perşembe günüdür. olmasa olur bi ay ve gün. eylül'ün 14'ü perşembe günü diyince eminim kimseeye bişi ifade etmiyodur. çünkü salak gün gereksiz gün. ekimin 24 ü cuma diyince ifade ediyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ocak 18 pazartesi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pazar saat 15,00 da pazartesi sendromu baslar derler..kısmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar