Peter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 basıncaböleçalışmıyoneden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bozulmuş.kendindedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dsjkghjksdgh. harbi bozulmuş işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 BeNiMDe ShİfT bOzUldU. dfdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bıçakla falan space tuşunu çıkar geri tak. belki işe yarar.. bazen tuşun altındaki ince demir aparat yerinden çıkıyo ve işlemiyo tuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bıcak olmaz elektrık carpar mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bilisayara sokmuyon klavyeye sokuyon onu :D ne elektriği :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 tuşlarla elektrik devresi arasında insülatör var zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 olur mu bee klavyeler bılgısayarlarımızın guc kaynaklarıdır space i bozuk kısıye garezınız mı var bole tehlıkelı seyler soluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 benimhiçspacembozulmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 biz zamanında makro programları yokken tuşlara çatal bıçak sıkıştırıp makroya bırakırdık UO'yu bize bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahahahahaseahaersu4w4wyh onu ben de bişey için yaptıydım neydi haaa cs oynarken netten inaktif olayından atıyodu bi süre hareket etmezsen, yemeğe giderken w u sıkıştırıyodum atmıyodu server sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahaha işte Türk aklının nelere çalıştığı.. aynı şekilde derslerinize yoğunlaşsanız bilim adamı çıkar sizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 *aklı başına gelir* sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oper said: ahaha işte Türk aklının nelere çalıştığı.. aynı şekilde derslerinize yoğunlaşsanız bilim adamı çıkar sizden :D ben bilim adamıyım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ayarladı mı hafiften :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hafif ateşte ayarladı hem de.. uzun zamandır ayar yememiştim.. kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kaçıncıkezgörüyorumböleşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ardeth said: biz zamanında makro programları yokken tuşlara çatal bıçak sıkıştırıp makroya bırakırdık UO'yu bize bişey olmadı. Bizim makro yaptığımız zamanlarda daha çatal falan icat edilmemişti, kağıt kıvırırdık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 benim de başıma öyle bişey gelmişti iki gün boyunca sapace tuşusuz kaldım 2 gün boyunca bi boşluğu kopiledim boşluk bırakacağım zaman direk ctrl+V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xaenin said: Ardeth said: biz zamanında makro programları yokken tuşlara çatal bıçak sıkıştırıp makroya bırakırdık UO'yu bize bişey olmadı. Bizim makro yaptığımız zamanlarda daha çatal falan icat edilmemişti, kağıt kıvırırdık =/ biz de bantlardık muonline zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kağıt sıkıştırmak ah mazi dsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 CAPS BOZULDU KAPANMIYOR NAMUSSUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 shift i sıkıştır kağıtla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar