sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 unique olan kuzenımın bobosu ile yarışmaya katılmayı talep ediyorum red edilirsem totti saolsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 totti mükemmelmiş yav :D çirkin kedilere hastayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 totti nasıl bişey ööle ya gerçek mi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 LOL TOTTİ . ABİ O KEDININ BAŞKA RESIMLERINIDE ISTIYORUZ. UHUDHSADAHUUHASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bende katılıyorum aday olarak artık kabul edılırse kuzenımın bobosu Kategori: Köpek Adı: Bobo Cinsiyet: Erkek Yaş: 6 Aylık Cins: Beagle 1 2 3 4 5 6 Umarım foto sayısı çok değildir hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pek tatlıymış. spoiler içine koysaydın keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kategori: Kedi Adı: Dila Cinsiyet: Dişi Yaş: 4 1 2 3 4 5 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu kedi 2. fotoda ne yapıyor ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Totti cok guzel bır kedı massalah cok sevdım onu bırde vıskı den boole bır baykus havası var pisicikte:D:D gozler durus fılan cok etkıleyıcı eyeze hıc bısey demıyoruma rtık herkes ne kadar hastası oldugumu az cok bılıyor..nazar degmesın hıcbırıne..bırde eyez ne zaman cıftlesır acaba zegna?:( Bu arada ayrıca dila ya da bıttım:D balonu sısırmısler uzerıne tuy yapıstırmıslar bu bır kedı olamaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 DePeCHe said: LoL!I has internets!1!! Mlb hamza abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kategori: köpekad: gudikcinsiyet: erkekyaş:4cins: yorkshire terrier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Llama said: bu kedi 2. fotoda ne yapıyor ya : ) ara sıra kendinden geçiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kategori: Köpekİsim: YumakYaş: 4.5 aylıkCinsiyet: DişiCins: Golden Retriever Maske filminde oynayan aslında yumak hazretleri idi :) Kemiğine sulanmak isteyen olursa çok pis bakış atar Ayaklarımın kokusuna çok bayılır kerata Ama esas mamasına çok ama çoooook bayılır Eskiden üşdüğünde annesi sıkı sıkıya örterdi uyurken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melquin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Abi Totti ve şu Bobo ya taptım, Totti süper. Bobo ise hayatımda gördügüm en tatlı en şeker ötesi köpek, ciddi ciddi yavrularından istiyorum onun... Boboyu 1. yapmıyanlar utansın bence, Totti & Bobo el ele 1cilige :D :P Not: Kabul etmek lazım bazı köpekler gerçekten özel, Bobo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gudişin bakışları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hayvanların hepsi cok guzel ya. sıralamada hiçbiri bir digerinin üzerine geçemeyecek kadar güzel. zaten yarıstırmak için değil, kimler nasıl bişey besliyor onu gormek için var oldugunu dusunuyorum bu yarısmanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pırokşi nerde oturuyorsun? ne çok yavru var öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dark wing duck a bittim ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İzmit de, ama maalesef o yavrular gitti. 2 si kaldı sadece, evde 3 kedi var aslında ama ben bir taneyle katılabiliyoruz diye sadece dilayı koydum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Tron said: gudişin bakışları çok iyi. fotoğraf çekildiğini anlıyo. telefonu ona doğru tuttummu geriliyo hayvan ne yapcağını şaşırıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kategori: Kedi Cinsiyet : Erkek Yaş : 3 Adı : Sarman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ferrero said: DePeCHe said: LoL!I has internets!1!! Mlb hamza abi. efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kategori: Köpek | Cinsiyet: Erkek | Yaş: 2 | Cins: Golden Retriever İsim: Hector Resimlere buyrun burdan yakın. işte benim soytarı oğlum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Alice in yeni fotograflari(mesajıma eklenmesini arz ederim) Hard Rock Like a Dog Aslında maymun kategorisinde yarışacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mal said: kategori: köpek ad: gudik cinsiyet: erkek yaş:4 cins: yorkshire terrier hayatımda gördüğüm en çirkin yorkshire heralde bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar